GENIAL! La ce foloseste piesa metalica din capatul ruletei! Nu banuiai ca are atat de multe utilizari

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 aug 2021, 06:55

Ruleta este una din uneltele esentiale pentru orice lucrare de acasa.

Stiai ca o ruleta obisnuita are mai multe caracteristici care iti fac munca mai usoara?

Iata care sunt acestea:

1. In interiorul capatului metalic, indoit la 90 de grade, exista o gaura ovala. Aceasta e folosita pentru a agata ruleta de capatul unui cui sau surub, pentru o masurare mai stabila.

2. Terminatia metalica are marginea zimtata, pentru a marca direct pe material o dimensiunea, fara sa mai fie nevoie de un creion.



3. Capatul metalic nu e fixat strans pe banda de masurat si are un mic joc. Acesta nu e un defect ci e o caracteristica tehnica bine gandita. Degajarea respectiva elimina eroarea de masurare atunci cand masori interiorul sau exteriorul unui obiect.

4. Ruletele au pe spate, pe carcasa un marcaj care arata care e dimensiunea carcasei. Astfel poti masura interiorul unui geam fara sa indoi banda, de la carcasa ruletei pana la capatul metalic.


Iata un videoclip explicativ:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.