GENIAL! Nu o sa-ti vina sa crezi cum si-a gasit o tanara infiata mama biologica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 20:05

O tanara din Utah care incercase in zadar ani de zile sa-si gaseasca mama biologica, a avut o idee geniala.

Jenessa Simons, in varsta de 21 de ani a postat din disperare un anunt pe Facebook rugand utilizatorii sa distribuie mesajul pentru a-si putea gasi mama naturala. Postul continea o fotografie a ei si cateva informatii care ar fi putut-o ajuta sa dea de urma celei care a nascut-o.

Tanara stia data nasterii, spitalul unde se nascuse, dar si faptul ca ambii parinti erau doar niste adolescenti cand ea s-a nascut, ambii avand pe atunci 16 ani.
La nastere mama biologica i-a pus numele Whitney. In doar cateva zile mesajul a strans 12 000 de "Like-uri" si a fost distribuit de 135 000 de ori.

Jenessa Simons, casatorita si avand la randul ei un copil, a primit multe mesaje de incurajare, e-mailuri de la persoane care pretindeau ca sunt parintii ei biologici sau de la oameni care pur si simplu isi ofereau sprijinul, insa raspunsul care i-a atras atentia a fost cel de la o femeie care i-a trimis o poza cu ea, pe cand Jenessa avea doar cativa ani.


Tanara si-a dat seama ca ar putea fi persoana pe care o cauta si a cerut detalii pe email. Intr-adevar, dupa numai cateva zile, Jenessa reusise sa-si gaseasca mama biologica. Aceasta ceruse o poza cu Jenessa de la parintii adoptivi pe cand tanara avea doar cativa anisori. Mama adoptiva a Jenessei i-a confirmat tinerei ca i-a trimis mamei biologice o poza.

Ulterior, tanara a cerut mai multe informatii despre tatal ei natural pe care mama biologica i le-a oferit.
Cele doua nu s-au intalnit pana acum, dar spera sa o faca in viitorul apropiat." Sper sa fiu fiica pe care si-a imaginat-o ea in toti acesti ani", a incheiat tanara.

Mesajul Jenessei pe Facebook
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-425cd01e96607997170bdd760310724b.JPG
Poza cu Jenessa pe cand aceasta avea doar cativa ani, trimisa de mama biologica

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.