Genial! Pare o oglinda simpla, de perete, dar cand tragi de ea se transforma radical. Uite ce se ascunde in spatele designului simplist

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:08

Eficientizarea spatiului este visul oricarei persoane care locuieste la bloc.

Ideea de mai jos ii apartine unei tinere pasionate de improvizatii pe nme Manuela, care isi prezinta ideile pe blogul handimania.com. EI i-a venit ideea geniala de a imbina o masa rabatabila cu o oglinda de perete. "Cand cauti idei de amenajare, nu te poti concentra doar pe aspect, cea mai importanta e utilitatea", a scris ea.

Oglinda a fost construita pentru a se desface sub forma unei masute  si e foarte simplu de facut.



Ea a taiat doua bucati de blat de lemn de dimensiuni egale iar pentru una din bucati a taiat si interiorul, transformand-o intr-o rama in care va sta oglinda.

A vopsit si lacuit cele doua blaturi, apoi le-a legat intre ele cu ajutorul a doua balamale, vopsite in aceeasi culoare. Apoi a prins in perete blatul care va servi drept masa, cu ajutorul altor doua balamale.


La final, a fixat oglinda in rama construita anterior.

Iata rezultatul final. Iti place?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.