Genial! Uite cum sa iti gasesti dragostea la sala de forta in functie de zodie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:32

Sala de forta este un loc ideal sa gasesti dragostea si tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa folosesti strategia corecta.

Berbec

Cum ii recunosti: tine ochii deschisi dupa cineva care face sport din greu si e imbracat in rosu. Berbecul poate fi gasit arzand caloriile in sala de aerobic. Cum ii seduci: asteapta pana cand Berbecul termina cu exercitiile – nu le place sa fie intrerupti – si dupa aceeia cere sfaturi despre cum sa fii in forma. Berbecii adora sa conduca, atat la sala cat si in dormitor.

Tratandu-i cu admiratie, acesti atleti innascuti, te vor rasplati cu o intalnire.

Taur

Cum ii recunosti: Taurul este renumit pentru corpul sau plin de muschi. Asadar, in mod normal ii gasesti ridicand greutati sau catarandu-se pe un perete. Taurul este extreme de grijuliu cand vine vorba de echipament – foarte rar il vei gasi facand sport in pantaloni scurti si la pieptul gol. Cum ii seduci: Taurii au tendinta sa lucreze pana le creste pofta de mancare in timp ce fac exercitii, asa ca o invitatie la masa de pranz sau cina este intotdeauna binevenita.
Acesti nativi iubesc sa rada, asa ca poti incerca sa faci glume de genul: “Si eu trag de fiare. In fiecare zi, car pachetul cu mancare pana la munca”

Gemeni

Cum ii recunosti: neobositi,gemenii nu pot sta niciodata prea mult intr-un singur loc; ei sunt aceia care fac 8 minute la bicicleta, 10 minute la banda rulanta. Acest semn este de asemenea foarte vorbaret si s-ar putea sa isi petreaca intregul exercitiu vorbind la telefon cu diferiti prieteni.
Cum ii seduci: Oamenii care sunt nascuti sub semnul Gemenilor sunt de obicei usor de citit. Daca vrei sa incepi o conversatie, sa iti exprimi opinia despre articolele din reviste, ei sunt pregatiti. Gemenii, de asemenea, adora sa ofere sfaturi tuturor zodiilor. Daca ii prinzi ascultand muzica, atinge-i usor pe umar si spune-le, “Pot sa intreb ce muzica asculti? Vei primi rezultate grozave”

Rac

Cum ii recunosti: Racul este extrem de constiincios, in special la sala.
Acest semn poate fi gasit pe randul din spate. Racul este un semn de apa, asa ca il vei gasi si in preajma piscinei. Tine ochii deschisi si uita-te dupa cineva timid, retras care izbucneste in ras de fiecare data cand un aparat nu functioneaza cum trebuie sau se intampla vreo greseala. Cum ii seduci: Racul este foarte grijuliu. Daca ii vei cere sa te ia sub protectia lui, ii vei starni imediat interesul.
Incearca ceva de genul, “scuza-ma sunt nou/noua la sala. Poti sa imi recomanzi niste exerciti bune?” sau, “sunt asa de neindemanatic, poti sa imi spui daca folosesc acest aparat corect?” Racului i se va face mila de tine si va avea grija de tine. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii