George a spus totul! De ce s-a despartit, de fapt, de Mona

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 12:45
Mona si George s-au despartit din nou

George si Mona au pus capat definitiv povestii lor de dragoste din casa. Ei se despartisera si anterior, dar s-au impacat la scurta vreme.

Separat, ambii au vorbit despre despartire. George a discutat cu Mariana si Madalina, iar Mona a vorbit cu Paul.

Mariana: Ai vrut sa i-o intorci? S-a despartit tu de tine si ai zis sa te desparti si tu de ea?

George: Hai sa o luam invers. Tu spui ca am exagerat, eu cred ca eu trebuie sa fiu primul caruia sa-i ceara sfatul. 

Fetele: De ce dai vina pe ea? Ai spus ca v-ati impacat ca a insistat ea

George: Ea mi-a zis: "Cat mai stau in emisiunea asta o saptamana, doua vreau sa stau cu tine, hai sa ne impacam". Am fost la mare, i-am zis: "Lasa, sa vedem ce se intampla, sa vedem daca tu poti sa rezolvi problema ta". Dupa care am zis: "Mona, ne impacam"

Fetele: Intre voi exista o puternica atractie fizica, dar voi nu intelegeti

George: Pentru ca Mona nu este asa cum este ea, ea nu arata cum e ea, jucausa. I-am zis: "Mona, eu nu te cunosc pe tine absolut deloc. Ai fost o versiune la inceput, acum esti alta versiune"

In acest timp, Mona i se confesa lui Paul, care e foarte aproape de a forma un cuplu oficial cu Madalina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai exista vreo sansa de impacare intre cei doi?

Mona si George sunt la a doua despartire, dupa ce se impacasera cu doar cateva zile in urma.

Initial cei doi s-au despartit la initiativa Monei, ea a fost cea cu decizia, iar acum George a hotarat sa puna capat relatiei.

Intre Mona si George au existat numeroase tensiuni in ultima vreme si, chiar inainte ca cei doi sa se desparta oficial, George spunea ca Mona va parasi emisiunea si ca el doreste sa ramana in

show.

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt.

De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", a spus George.

"La momentul asta nu simt sa plec din casa pentru ea!  Ea are niste probleme pe care eu nu le pot rezolva. Stiti ce probleme are ea acasa? Daca ea maine pleaca? Eu am o retinere cand stiu ca ea pleaca maine sau peste o luna.

Eu daca pun sentimente si ea pleaca? Nu stiam ca ea are termen limita!", mai spunea George.

George a vorbit si in emisiunea de astazi "Puterea dragostei" despre faptul ca sentimentele lui nu sunt atat de puternice pentru Mona. El pune acest lucru pe seama faptului ca nu o cunoaste cu adevarat pe Mona.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.