George Burcea își ignoră tatăl. De când nu au mai vorbit cei doi și ce regrete are Ion Burcea?

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 apr 2024, 02:00

George Burcea

Sursa: https://www.facebook.com/georgevalentinburcea

Relația dintre George Burcea și tatăl său nu este una tocmai solidă, așa cum ar trebui să fie o relație dintre un tată și un fiu. Care este motivul real?

Ion Burcea are multe regrete legate de familia sa, mai ales când vine vorba de copii săi. În ce relații se află acesta cu fiul său George?

George Burcea și tatăl său, Ion, nu și-au mai vorbi de mult timp

Cunoscutul actor din „Wednesday”, George Burcea nu se înțelege atât de bine cu tatăl său Ion.

Ion Burcea, în vârstă de 61 de ani, spune că își duce bătrânețile alături de soția sa.

Acesta a recunoscut că nu a mai ținut legătura cu copiii lui, iar cu George nu s-a mai văzut de mult timp, iar de nepoatele sale nu mai știe nimic. Tot ce știe despre cunoscutul actor este că a devenit celebru în America, iar aceste informații le știe din ziare sau de la televizor.

Citește și: Motivul pentru care Viviana Sposub și George Burcea și-au spus ”adio” după o relație de trei ani. Visul american ar fi făcut-o pe Viviana Sposub să pună punct poveștii de iubire

„Îmi trăiesc bătrânețile singur, doar cu soția mea. Nu mi-am mai văzut nepoțelele de ceva vreme, de ani buni, dar nici cu copiii nu am mai vorbit demult. De Paști și de Crăciun, cum se spune, dar nu reproșez nimănui, nimic. Nici mie nu am ce să-mi reproșez. Știu că George e mare vedetă în America, dar pe-astea le-am aflat din presă, de la ce s-a scris pe ici, pe colo!” a spus Ion Burcea.

Potrivit cancan.ro, fostul socru al Andreei Bălan a spus că George Burcea nu l-a sunat deloc cât a fost în America și că acesta nu s-a interesat de starea lui de sănătate.

Acesta a declarat: „Chestiunea asta nu pică bine nimănui, dar nu vreau să mă cert și mai tare cu ai mei. Așa că nu vreau să creadă cineva că reproșez cuiva, ceva anume.

Nici pomeneală!...Am 15 sau 16 diagnostice medicale care indică că am ceva probleme de sănătate. Nu am să vi le spun pe toate, fiindcă nu are niciun rost. Mă confrunt și cu cardiopatie ischemică și cu hipertensiune arterială, dar ceea ce-mi dă cel mai tare de furcă este amenințarea de a-mi pierde unul sau poate chiar ambele picioare”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este regretul său cel mai mare?

Tatăl actorului afirmă că nu a reușit să-și îmbunătățească relația cu copiii săi, patru la număr și cu toții maturi, dar refuză să intre în amănunte sau să-și asume vreo vină pentru starea de fapt din familia sa. Acestuia îi pare rău că nu și-a putut vedea nepoțelele, dar nu vrea să se plângă de nimic.

Ion Burcea are un trecut tumultuos. Din păcate, în trecut a fost închis pentru- că și-a ucis fosta amantă cu 25 de lovituri de cuțit. Gestul său a fost motivat pe motiv că: „l-a păcălit să semneze niște acte, în baza cărora ar fi putut face o perioadă mult mai grea de detenție”.

Violența acestuia s-a manifestat și la adresa propriei familii. Soția sa și cei patru copii l-au părăsit imediat după comiterea crimei, mai ales că și jumătatea oficială a fost crestată cu cuțitul.

Citește și: „Locul acesta are o energie aparte”. Unde a mers Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea

George Burcea a vorbit de multe ori despre traumele din copilărie și despre actele de violență ale tatălui său. Atât actorul cât și mama și frații săi erau adesea bătuți de către Ion Burcea.

Din spusele actorului, acesta este posibil unul dintre motivele pentru care preferă să își răsfețe fetițele.

 

 

Taguri: