George Burcea rupe tăcerea! L-a înșelat Andreea Bălan?! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo când era însărcinată

Author: Ana Dinu
George Burcea spune totul despre cănicia cu Andreea Bălan
Sursa: Instagram

George Burcea a rupt tăcerea și a vorbit despre lucrurile neștiute din căsnicia cu Andreea Bălan. Actorul a dezvăluit că fost soție i-a fost infidelă.

George Burcea face dezvăluiri incredibile după despărțirea de Andreea Bălan. Acesta susține că artista i-a fost infidelă. Ce mesaje îi trimitea artista lui Keo când era însărcinată?

Andreea Bălan i-a cerut lui Keo să se împace, deși era căsătorită cu George Burcea

George Burcea i-a povestit unei prietene apropiate că  fosta soție i-a fost infidelă. Acesta a dezvăluit că Andreea Bălan îi trimitea mesaje lui Keo, cerându-i să se împace cu ea, deși era căsătorită și însărcinată cu primul copil.

”De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil?

De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?”, a povestit prietena lui George Burcea pentru Cancan.ro.

Citeste si: Gestul făcut de George Burcea, după ce Andreea Bălan a ajuns la spital! Actorul și-a lăsat mască toți fanii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

George Burcea, sătul de victimizarea Andreei Bălan 

Andreea Bălan i-a interzis lui George Burcea să le prezinte fiicelor sale o eventuală iubită în următorii patru ani, chiar dacă aceasta era cu Tiberiu Argint încă din luna mai a anului trecut, potrivit Cancan.ro

”De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă?

De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e «cool» să fii victimă?”, a mai spus prietena lui George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu aproape un an, cei doi se află în relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Andreea Bălan se află într-o relație cu Tiberiu Argint din luna mai a anului trecut, iar George Burcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o cunoscută prezentatoare Tv.

 

Citeste si: George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.