George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat? Detaliul care l-a dat de gol că sunt încă împreună

Author: Diana Ghita
Actualizat: 21 iul 2023, 12:34

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat?

Sursa: Facebook

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație, chiar dacă păreau a fi un cuplu fericit, în ochii fanilor. Cei doi au fost plecați împreună pentru câteva luni în America, unde George s-a ocupat de cariera lui.

Însă, la scurt timp după revenirea în țară, cei doi au decis să pună punct relației, Viviana fiind cea care a făcut public anunțul despărțirii.

Citește și: Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Cu cine se afișează, acum, George Burcea pe rețelele de socializare

Astăzi, 21 iulie, în urmă cu câteva ore, George Burcea a postat pe InstaStory o poză care stârnește curiozitatea multora. În imagine, se poate observa cum actorul admiră răsăritul, la malul mării, însă, bărbatul nu este singur.

În fotografie este surprinsă și o femeie care stă cu spatele la obiectiv și cu fața spre răsărit. La o privire mai atentă, aceasta pare să semene cu Viviana Sposub, fosta iubită a actorului.

Însă, acest aspect rămâne interpretabil, deoarece bărbatul nu oferă detalii asupra respectivei fotografii.

Atât George, cât și Viviana, lansează, în mediul online, diverse indicii referitoare la stadiul relației lor. Actorul nu este singurul care face postări de acest fel. Acesta a publicat respectiva fotografie după ce, în urmă cu o zi, fosta parteneră a repostat un story, pe Instagram, în care un apropiat ar fi dezvăluit detalii despre relația lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce face George Burcea la doar o zi după despărțirea de Viviana Sposub. Actorul n-a mai stat pe gânduri și a plecat să-și limpezească mintea: „Pe meleaguri”

Ce detalii dezvăluie Viviana Sposub

Chiar dacă Viviana a fost cea care a făcut publică separarea.

Tot ea a repostat, fără nicio întârziere sau ezitare, un mesaj transmis de un prieten, pe care cei doi l-au cunoscut în perioada în care au fost în Los Angeles. Americanul i-a dat de gol printr-un mesaj pe InstaStory, în care le-a transmis că îi așteaptă să se întoarcă împreună în Statele Unite.

„Am niște mașini pentru voi doi, să faceți întrecere când vă întoarceți în Vegas.

Să vedem cine e mai rapid! @george_burcea @viviana.sposub”, le-a transmis, prin InstaStory, apropiatul lui George Burcea și al Vivianei Sposub.

Viviana, la rândul ei, a dat de înțeles că americanul a uimit-o prin filmulețul publicat pe social media, acest aspect reiese din răspunsul ei.

„Wow!”, a răspuns Viviana Sposub în story-ul repostat.

Citește și: Ies la lumină noi detalii despre relația Vivianei Sposub cu George Burcea! Un apropiat a dezvăluit pe internet un detaliu care a stârnit curiozitatea tuturor