George Clooney sufera deseori de singuratate. N-o sa crezi, dar si el a fost parasit pentru altcineva

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:26

El este cu adevarat un barbat care stie cum sa cucereasca, un star de film care a facut ravagii ani de zile in randul fanelor, dar care nu si-a pierdut farmecul si continua sa rupa inimile femeilor.

Cu doua nominalizari la Oscar anul acesta, George Clooney pare sa le aiba pe toate. Cu toate acestea, actorul in varsta de 50 de ani acordat un interviu in care a marturisit ca sufera de singuratate si traieste cu o durere cronica si are insomnii.

In ciuda aparentelor actorul nu pierde noptile si de cele mai multe ori el este deja in pat la ora 22:00, dar nu se poate odihni corespunzator deoarece se trezeste de foarte multe ori in timpul noptii.
"Ma trezesc in fiecare noapte de cinci ori", a marturisit George Clooney pentru" The Hollywood Reporter".

Desi este vazut ca o persoana care are multi prieteni, si nu orice fel, ci unii dintre cei mai apropiati amici sunt Angelina Jolie si Brad Pitt, Matt Damon, in ciuda acestui fapt actorul a spus ca sufera de singuratate. "Cine spune ca nu se simte singur niciodata, minte", a mai spus George Clooney.


El a mai adaugat: "Am fost infinit mai singur intr-o relatie proasta, nu exista nimic care sa te izoleze mai tare". De asemenea, el mai este faimos si pentru faptul ca tot timpul a fugit de casatorie, cel putin asa se scrie in prea. Adevarul este ca actorul nu a exclus niciodata casatoria, dar pur si simplu nu a gasit persoana potrivita si daca mai adaugam si frica de angajament, totul este clar.


Chiar daca pare surprinzator, George Clooney a fost ssi el victima infidelitatii. Actorul a spus fost si parasit pentru altcineva, uneori a fost o surpriza, iar alteori stiam ca asta va urma. "Cel mai dureros a fost atunci cand incercam sa obtin- o femeie- inapoi. Dar toti facem greseli prostesti", a mai adaugat actorul.

El a mai adaugat ca a incercan cocaina, dar nu a fost captat de acest viciu si nici de alcool, cu toate ca uneori face excese in privinta bauturilor de acest tip, el a mai adaugat ca stie cand sa se
opreasca. Actorul a mai vorbit despre durerea cauzata de o scurgere in maduva spinarii, care a fost atat de intensa incat era sa se sinucida: "Am crezut ca o sa mor. Initial am crezut ca am avut un accident vascular cerebral, dar a fost cu totul altceva".

George Clooney