George Copos, prima iesire de dupa gratii! Ce il apasa pe omul de afaceri?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

Incatusat, incercanat si cu ochii in pamant a intrat in boxa acuzatilor! George Copos nu si-a ridicat privirea din podea, decat din cand in cand! Cine l-a intimidat, va spunem noi!

De cand a fost condamnat alaturi de ceilalti grei ai fotbalului, George Copos a vazut din nou libertatea! Nu, nu fost lasat de capului lui, ci a fost adus la Tribunal in dosarul Loteria in care este inculpat.

George Copos a intrat in sala de judecata flancat de doi gardieni! Se vedea ca este rapus de tristete! A intins mainile paznicilor sa il descatuseze! Apoi s-a asezat pe banca fara sa faca niciun gest! Si nu este pentru prima data cand George Copos isi pierde puterea! Chiar inainte de a fi condamnat in dosarul transferurilor, fostul actionar de la

Rapid a clacat!

Nu o sa va vina sa credeti, insa, milionarul nu a vrut sa isi intersecteze privirea cu Alexandra, fiica lui! Ea a venit impreuna cu sotul ei sa ii fie aproape!

Nu stim de ce afaceristul a refuzat un contact vizual direct cu ea! Alexandra l-a cautat cu privirea, insa, Copos a discutat doar cu avocatii sai. De parca proprioul copil nici nu ar fi fost acolo!
##VIDEO106787##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.