George de la ”Casa iubirii” a dat-o uitării pe Larisa: „Eu nu aș fi făcut așa”. Ce fată din sezonul trei al emisiunii i-a atras atenția fostului concurent

Autor: Diana Bostan

George de la ”Casa iubirii” a dat-o uitării pe Larisa

Sursa: Captură KANAL D

George, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Larisa. Tânărul a dezvăluit motivul despărțirii lor.

În cadrul unui podcast moderat de Ionuț Stoica, George, fost concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, a vorbit despre planurile lui de viitor, despre experiența în cadrul show-ului matrimonial, dar și despre Larisa.

Motivul pentru care George și Larisa de la ”Casa iubirii” nu au continuat cunoașterea

George și Larisa au avut parte de o lungă cunoaștere în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, însă aceasta s-a încheiat brusc din diverse motive.

Fostul concurent i-a dezvăluit lui Ionuț Stoica de ce el și Larisa nu au putut ajunge la o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Fostul concurent a mărturisit că el și Larisa nu au reușit să se deschidă reciproc și să se cunoască așa cum sunt cu adevărat, posibil din cauza unor blocaje pe care și le-au impus. George a mai fost deranjat de faptul că s-a întâlnit cu Larisa din întâmplare, într-un centru comercial, în momentul în care nu mai făcea parte din emisiune, iar aceasta nici nu l-ar fi salutat.

Citește și: ”Nu am mai simțit nimic pentru Larisa!” George de la ”Casa iubirii”, aruncă bomba despre blondină. Ce spune fostul concurent despre ea și Antoni

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Cred că nu am putut să ne deschidem unul față de celălalt, nu am putut să ne cunoaștem așa cum suntem noi cu adevărat. Ori din cauza mea, ori din cauza ei, ne-am pus blocaje. Au trecut așa pe lângă noi, eu n-aș fi făcut așa, nu a fost ok. Dar eu nu mai am vreo treabă cu ea, am încheiat tot ce se putea încheia în emisiune”, a

spus George, în cadrul podcast-ului moderat de Ionuț Stoica.

George i-a dezvăluit lui Ionuț Stoica faptul că Giuly este fata care i-a atras atenția din sezonul trei al emisiunii ”Casa iubirii”, însă știe că aceasta se află într-o cunoaștere cu Robert și nu și-ar dori să intervină.

Ce planuri de viitor are George de la ”Casa iubirii”

George, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, urmează să plece în Austria, acolo unde va locui cu mama lui.

Deși nu are planuri exacte în legătură cu ce va face acolo, el și-ar dori să exploreze oportunități în domeniul hair-styling-ului și să își dezvolte cariera în acest domeniu.

Fostul concurent a dezvăluit că a urmat o postliceală de asistenți medicali, lucru care nu este cunoscut de mulți. El a menționat că intenționa să devină asistent medical, dar experiența sa s-a încheiat rapid. După doar o zi de practică la spital, a realizat că această carieră nu era potrivită pentru el și a renunțat.

Citește și: Larisa și George de la ”Casa Iubirii” au luat o hotărâre cu privire la relația lor. De ce nu a vrut concurenta să se apropie de Antoni

„Sunt bine, abia aștept să ajung în Austria. Acolo e mama, vine și sora mea. Am fost la o postliceală, asta nu știe nimeni. Am fost la o postliceală de asistenți medicali, am zis că mă fac asistent medical. M-am dus acolo jumătate de an, după trebuia să fac practică. Am fost doar prima zi, când i-am văzut pe ăia la spital acolo, am zis că nu, nu e de mine”, a mai spus George pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.