George este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Cu ce intenții a intrat tânărul în casa și ce așteptări are

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 mar 2023, 04:10

George este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Cu ce intenții a intrat tânărul în casa și ce așteptări are

Sursa: Captură KANAL D

George a venit din Cluj pentru a-și găsi sufletul pereche în Casa Iubirii. Cine este fata care i-a atras atenția și ce îi place la ea?

George, concurentul misterios care a intrat în Casa Iubirii, i-a pus pe jar pe concurenți. El este din Cluj Napoca, are 24 de ani și este mecanic auto, însă ultimul său job a fost acela de livrator. Fetele au fost extrem de curioase să afle cât mai multe lucruri despre băiatul misterios.

Care este motivul pentru care George a ales Casa Iubirii?

George este cel mai nou băiat din Casa Iubirii. Pentru că nu i-au putut vedea fața, fetele și băieții l-au supus unui interogatoriu riguros, pentru a afla cât mai

multe detalii despre el.

”Mă numesc Haidcu George Alex, sunt din Cluj Napoca, am 24 de ani, o înălțime de 1,89 m”, a spus George despre el.

Fetele s-au arătat interesate, mai ales după descrierea lui. Mariei i-au sclipit ochii în momentul în care tânărul s-a prezentat, astfel, ea a fost cea care a spart gheața și l-a întrebat când s-a terminat ultima lui relație.

”În urmă cu un an...multe neînțelegeri”, a spus George.

Tânăra l-a întrebat și dacă a înșelat în relația anterioara sau într-o altă relație, acesta a precizat că este fidel și nu înșală.

Citeste si: Natalia, viață de lux în Italia! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, n-ar fi dat pentru nimic în lume traiul de huzur pe un bărbat din Romania

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, decizie fără precedent! Vedeta vrea să se mute definitiv în Miami, însă este nevoită să revină în România. Care este motivul pentru care nu poate rămâne în America

George a dezvăluit că a ales să vină în cadrul emisiunii Casa Iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Fetele nu au putut rezista și l-au întrebat pentru ce fată a intrat.

Deși nu are un top foarte clar, George a precizat că îi place de Alexandra pentru că este foarte înaltă. De asemenea, a dezvăluit că îi plăcea și Natalia, însă a ieșit între timp din competiție.

La ce se așteaptă George de la Casa Iubirii

Bianca a fost curioasă să afle la ce se așteaptă George de la această competiție.

”Mă aștept să găsesc persoane cu care să rezonez, să mă înțeleg, să mă înțeleagă, să fie plăcute”, a spus George.

De asemenea, Alexandra a fost curioasă să afle intențiile lui George, pentru a nu avea surprize ca în cazul lui Radu, care a dus-o la sapă.

 

Taguri: