George Michael avea tendinte suicidale! "A incercat a se injunghie de 25 de ori"

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 12 sep 2020, 02:45

Fostul iubit al regretatului cantaret George Michael, Fadi Fawaz, a vorbit despre tendintele suicidale ale artistului.

Potrivit acestuia, fostul membru al formatiei Wham! ar fi incercat de patru ori sa se sinucida in timpul vietii, intr-unul dintre cazuri, aruncandu-se dintr-o masina aflata in miscare, in anul 2013. Mai mult decat atat, dupa spusele lui Fawaz, in timp ce se afla intr-o clinica de reablitare, Michael s-ar fi injunghiat de 25 de ori.

“A incercat sa se sinucida de patru ori si s-a injunghiat de 25 de ori in timp ce se afla la reabilitare.

Nu mi-a povestit niciodata cum a facut acest lucru. Cand ii spuneam <Nu te bucuri ca 16 mai nu s-a intamplat?> (facand referire la o incercare de sinucidere), el obisnuia sa imi raspunda ferm <Nu!>. Isi dorea extrem de mult sa moara si zicea mereu cu multa convingere acest lucru. Cred ca destinul l-a impiedicat sa reuseasca pentru foarte multa vreme”, a spus fostul partener de viata al cantaretului.

In ziua de Craciun, in 2016, trupul lui George Michael a fost gasit fara suflare, in locuinta sa, de iubitul sau din acea vreme, Fadi Fawaz.

Cu o cariera de 35 de ani in industria muzicala, George Michael, nascut pe 25 iunie 1963, a fost lasat in urma piese celebre precum “Wake me up before you go-go”, “Last Christmas”, “Faith”sau “Freedom” si avut colaborari de succes cu alti mari intrerpreti din lumea muzicala ca Elton John, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Whitney Houston, Mary J.

Bleige, Paul McCartney sau Neil Rogers.