George Michael este comparat cu Satana, iar Lady Gaga nu poate trai fara un orgasm pe zi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:29

Lady Gaga nu socheaza doar prin tinuta si atitudine, dar si prin declaratii. Ea a fost auzita recent spunand ca oricat de incarcat ar fi programul ei tot face in asa fel incat sa beneficieze de unu sau doua orgasme pe zi.

Frumuselul la care visau toate adolescentele in anii `90. Ce-i drept, nici acum, la 40 de ani, Gary Barlow din trupa Take That nu este de lepadat. Putina lume stie insa ca artistul s-a confruntat cu o grava depresie dupa destramarea trupei, acesta ajungand sa sufere de obezitate. „Plangeam de fiecare data cand mancam ceva, insa pur si simplu nu ma puteam abtine. Sotia mea a fost cea care m-a incurajat sa merg la sala si mi-a controlat regimul alimentar, ajutandu-ma astfel sa slabesc”, a declarat Gary Barlow pentru revista Grazia.


Incredibil, dar adevarat! George Michael este comparat cu Satana de catre membri unei comunitati religioase din Statele Unite, care se roaga acum pentru moartea artistului! Acesta a fost diagnosticat saptamana trecuta cu pneumonie severa si a fost internat in aceeasi clinica din Viena in care s-a tratat si Teo Trandafir! Din cauza bolii turneul sau mondial fost anulat. In acest timp societatea „Crestini pentru o America Morala” posteaza pe Twitter mesaje prin care isi indeamna membrii sa spuna rugaciuni pentru ca George Michael, supranumit si Satana, sa dea coltul cat mai repede.
Suntem curiosi daca acesti crestini care scriu asemenea enormitati, sunt de acord ca ce fac ei este o chestiune morala.

Dupa ce si-a unduit fundul ca o profesionista in fata lui Pitbull, Jennifer Lopez

 

Taguri: