George Mihai stie secretul unui pui bine rumenit si al saramurii perfecte! Curcubeu de primavara si arome in cerul gurii pofticiosilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 02:40

George Mihai a ajuns pe meleagurile unde saramura e regina. Pai daca nu el, atunci cine sa cunoasca secretele puiului fript pe gratar si lasat apoi sa se odihneasca langa legume si usturoi perpelite prin foc?

Cand jarul e gata, stie George cum cum sa aseze puiul si legumele pe gratar. Trebuie sa-i incapa toti. Intre timp se apuca de taiat ceapa...Cat ne povesteste, gata-i si saramura. Evident ii trebuie si mamaliguta!

Ce mai, curcubeu de primavara si arome in cerul gurii pofticiosilor. Tineti post? Nu-i bai! Aveti sa va rasfatati cu o fasole batuta sau o delicioasa salata de cartofi cu praz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am

gătit La Conac by Residence Hotels, pentru prietenii de la Carticica Practica şi Practic in Bucatarie. Mi-am pus toată dragostea şi priceperea in preparatul oltenesc pe care l-am gatit, a declarat George Mihai, realizatorul si prezentatorul rubricii „Tara in bucate” din cadrul emisiunii „Asta-i Romania”.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.