George Mihaita: "Prin moartea lui Iurie a disparut un mit". Vezi ce spune Sergiu Nicolaescu despre pozele erotice ce l-au avut ca protagonist pe Darie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:49

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, a declarat ca Iurie Darie, care a murit aseara, era un caracter extraordinar.

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, a declarat ca Iurie Darie, care a murit aseara, era un caracter extraordinar.

"Dupa parerea mea a disparut un mit. Am avut multe spectacole, foarte multe spectacole, impreuna. Era un caracter extraordinar, un om pe care te puteai baza. Eu pe Iurie Darie nu l-am vazut niciodata suparat. Avea o lumina in suflet pe care ne-o transmitea si noua. Era de o modestie iesita din comun", a declarat George Mihaita.


Nicolaescu: "Nu e condamnabil sa o iei razna la batranete"

La randul sau, regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat, pentru WOWbiz, ce anume l-a deranjat in privinta scandalului legat de pozele erotice facute de Iurie Darie si Anca Pandrea acum cativa ani.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/serj-a27e169f00d52734696d936c48f2febe.jpg"Sunt socat si cumplit de trist ca am pierdut un mare actor, dar mai ales un prieten din adolescenta.
N-am fost socat de acele poze, ci suparat, dar asa se intampla la batranete...Nu e de condamnat ca o iei razna, ca te abati de la stilul tau obisnuit", a declarat marele regizor. (Georgiana Carp).