George Pian a preluat conducerea clanului Duduienilor după moartea lui Emi Pian! Cine este și cu ce se ocupă?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 ian 2021, 20:45
George Pian, vărul lui Emi Pian
Sursa: Facebook

Moartea lui Emi Pian a picat ca un trăsnet pentru familie și apropiați, însă acum, George Pian, vărul acestuia, a preluat conducerea clanului Duduienilor și este hotărât să ducă mai departe tradiția acestuia.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, și-a pierdut viața în urma unui conflict apărut din cauza unui joc de barbut. Dispariția sa fulgerătoare a lăsat un gol imens în sufletul familiei, astfel că apropiaților încă le este greu să accepte moartea interlopului.

Cine este George Pian, cel care a preluat conducerea clanului Duduianu? Iată cu ce se ocupă

După moartea lui Emi Pian, celebrul clan Duduianu a avut nevoie de un alt lider, astfel că, George Pian, vărul lui Emi Pian, a preluat conducerea clanului. 

Se pare că George Pian vrea să ducă mai departe numele fostului lider al clanului Duduianu, însă folosind metode mult mai actuale. Astfel, vărul lui Emi Pian, George Pian, este foarte activ în mediul online și pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, George Pian vrea să intre în atenția publicului, astfel că are deja un cont de Youtube unde postează frecvent vloguri în care povestește detalii care au legătură cu viața lui personală. 

Citeste si: Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie

George Pian are deja foarte mulți urmăritori pe canalul său de Youtube, iar clipurile video pe care le postează sunt așteptate cu nerăbdare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vărul lui Emi Pian are prieteni cunoscuți în showbizul din România, printre aceștia numărându-se și Dani Mocanu sau Leo de la Strehaia. Într-un vlog postat recent, cel care a preluat conducerea clanului Duduianu a vrut să își testeze prietenii pentru a vedea cum reacționează aceștia într-o situație delicată. Astfel, George Pian și-a sunat mai mulți prieteni, printre ei și Dani Mocanu, dar și Leo de la Strehaia, s-a plâns că are probleme serioase și că are nevoie urgent de bani.

George Pian a fost plăcut surprins să afle că cei pe care îi consideră prieteni i-ar sări în ajutor indiferent de situație. Atât Dani Mocanu, cât și Leo de la Strehaia au fost pe punctul de a-i trimite acestuia bani în momentul în care au aflat că are probleme, însă George Pian a ținut să îi liniștească spunându-le ulterior că a fost vorba doar despre un test.

Citeste si: Cum arata si cu ce se ocupa Izabela, fiica lui Emi Pian! E cunoscuta in toata Europa

George Pian vrea să arate fața nevăzută a interlopilor din România. Acesta postează vloguri dorind să devină un exemplu pentru cei care îl urmăresc, într-un clip video dezvăluind că a ajutat cu bani un om aflat într-o situație mai puțin plăcută.

Citeste si: Liviu Vasilescu a demisionat din funcția de șef al Poliției Române, după ce a negociat cu interlopii înmormântarea lui Emi Pian! Primele declarații VIDEO