George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și au spus care au fost principalele motive ce au dus la separarea lor

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 aug 2023, 20:50
Foto(4)

Momente triste în Casa iubirii! George și Larisa, tot mai aproape de o despărțire definitivă! Concurentul a mărturisit de ce nu a funcționat relația lor! „Larisa înseamnă foarte mult pentru mine, dar simt că nu suntem unul pentru celălalt!”

Concurenții din Casa iubirii au parte de momente de senzație, surprize la tot pasul, întâlniri romantice, dar și de tensiuni aprige, iscate din gelozie sau din orgoliu și multe răsturnări neașteptate de situație care le aduc mari dificultăți mai ales celor care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. Deși păreau un cuplu solid, în urmă cu câteva zile, George și Larisa au decis să ia o pauză în relația lor, însă cu odată cu trecerea timpului cei doi s-au îndepărtat și mai mult în loc să își rezolve neînțelegerile.

George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, George și Larisa au fost întrebați de colegii lor ce se întâmplă de fapt între ei, dacă mai formează sau nu un cuplu. Concurentul a mărturisit în fața tuturor că într-adevăr nu mai formează un cuplu și că sunt tot mai aproape de o despărțire definitivă.

Citește și: Lorena, în lacrimi din cauza atitudinii lui Laurențiu! Concurenta simte că relația lor merge din rău în mai rău! „M-am săturat să văd atâta răutate”

Tânărul a subliniat că pentru el Larisa este încă foarte importantă și că și-ar fi dorit că relația lor să continue însă au constatat faptul că sunt două firi total diferite și că nu au găsit o cale de a se putea înțelege.

Pe de altă parte, Larisa a recunoscut și ea la rândul ei că relația lor nu va putea funcționa nici pe viitor și că cea mai nimerită decizie este să se despartă.

Irina: Ce se întâmplă între voi, în ultimele două zile? Sunteți împreună, nu?

George: Nu suntem împreună! După câte știți și voi, suntem cu toții aici în casă și cred că v-ați dat seama că nu suntem împreună!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irina: În Gală v-ați îmbrățișat!

George: Asta nu înseamnă nimic! Adică înseamnă, eu țin foarte mult la ea și Larisa înseamnă foarte mult pentru mine, dar simt că nu suntem unul pentru celălalt! Larisa este foarte diferită de mine! Eu sunt mai haios, mai nebun, în unele situații, adică ea este mai serioasă!

Larisa: Concluzia este că ai dreptate! Noi doi nu ne potrivim, nu avem lucruri în comun! Nu ne înțelegem și cu siguranță nici pe viitor nu o să ne înțelegem! Eu sunt

într-un fel în care tu nu ai descoperit! Pentru că n-ai reușit să mă descoperi așa!

Citește și: Situatie fara precedent în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc! Iată cine a părăsit emisiunea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.