George Simion e în culmea fericirii! Ilinca, soția lui, e însărcinată

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 sep 2023, 13:42

George Simion e în culmea fericirii! Ilinca, soția lui, e însărcinată

Sursa: Facebook-Ilinca Simion

George Simion trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Alături de Ilinca, cea care i-a devenit soție în urmă cu un an, e pe cale să îi dăruiască un copil. Cine a dat vestea cea mare?

Cea mai apreciată nuntă a anului 2022 a fost a liderului AUR și a soției sale, Ilinca. Petrecerea lor a fost plină de fast, cu invitați pe măsură și foarte mulți bani investiți pentru a ieși o zi perfectă.

George Simion va deveni tătic

După un an de la fastuoasa nuntă, George Simion și Ilinca se pregătesc să devină părinți. Femeia alături de care liderul AUR se declară mai fericit ca niciodată va deveni tătic, cel mai probabil în primăvara anului viitor. 

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice.

La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”
, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

Cel care a făcut anunțul este Victor Ciutacu, care a dat marea veste la un post TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Președinta filialei de tineret AUR, Adriana Cîrligeanu, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe asupra ei. Reacția partidului AUR

George Simion a împlinit 37 de ani 

Liderul AUR a împlinit ieri vârsta de 37 de ani, iar soția sa i-a transmis un mesaj emoționant: „ La mulți ani, iubirea mea! ”,

a postat aceasta pe pagina de Facebook. 

Citește și: Darul de nuntă, împărțit la jumătate! Ce trebuie să știe tinerii miri. ANAF a făcut anunțul

Luna trecută, George Simion și soția lui au sărbătorit un an de la căsătorie. Cei doi își doreau de mult timp să devină părinți, iar acum viața le-a surâs:  „Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă.

Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion, pe pagina sa de Instagram.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.