George Simion, liderul AUR, vorbește despre viața sa amoroasă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Redactia WOWbiz
Actualizat: 06 aug 2022, 02:00

George Simion, liderul AUR, vorbește despre viața sa amoroasă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

George Simion a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” în cadrul ultimei ediții televizate. Liderul AUR a răspuns la mai multe întrebări despre viața sa personală, printre care se numără și una legată de viața sa amoroasă, mai exact despre iubita omului politic, a cărei identitate nu este publică.

George Simion a discutat pentru prima dată în mod public despre iubita sa, în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifa i”. Identitatea iubitei liderului politic nu este cunoscută de publicul larg.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii care este motivul pentru care identitatea iubitei politicianului este ascunsă, George Simion a răspuns că în acest mod protejează atât imaginea, cât și viața privată a iubitei sale.

Aceasta ar intra în atenția publicului la scurt timp după dezvăluirea identității sale, din cauza poziției politice pe care o deține bărbatul. Mai mult decât atât, politicianul a afirmat faptul că un alt motiv este acela că nu își dorește ca jumătatea sa să fie judecată din cauza deciziilor politice pe care el le-a luat sau pe care le va lua în viitor.

„Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat și așa mai departe”, a declarat George Simion în timpul emisiunii.

Liderul politic a adăugat și faptul că relația pe care o are cu iubita sa este foarte serioasă și are deja planuri de căsătorie cu aceasta: „Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor.(...) Am o relație, sigur, iubesc o fată”.

Citeste si: Cine sunt părinții lui George Simion, parlamentar AUR: "M-au crescut cum au putut"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Este potrivit George Simion pentru rolul de lider de partid politic?

În cadrul aceleiași emisiuni, George Simion a fost întrebat de către moderatoarea emisiunii dacă este un lider adevărat. Politicianul a răspuns la întrebarea primită declarând faptul că adevărul stă în mâinile urmăritorilor săi, el nefiind în măsură să se auto-proclame drept „lider adevărat”.

„Nu știu.

Asta numai oamenii pot aprecia, cei care se uită la noi și cei cu care lucrăm. Nu sunt eu în măsură mă apreciez”, a declarat liderul AUR.

Cine este George Simion?

George Simion a ajuns în atenția publicului după ce a înființat partidul politic „Alianța pentru Unirea Românilor”, în anul 2019. AUR este un partid conservator, tradiționalist, de extremă dreapta, care promovează mesaje fundamentalist creștine, homofobe, anti-avort și așa mai departe.

Liderul AUR s-a născut în Focșani, județul Vrancea, la data de 21 septembrie 1986. După ce a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București, George Simion a urmat studiile universitare la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, iar mai târziu a început studiile de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pentru specializarea „Crimele comunismului”.

Citeste si: George Simion, adevarul la intrebarea: "Sunteti homosexual?" Care a fost raspunsul liderului partidului AUR

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.