George Simion va fi tătic. Ilinca, soția lui, a confirmat că este însărcinată

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 nov 2023, 17:59

George Simion va fi tătic. Ilinca, soția lui, a confirmat că este însărcinată

Sursa: Facebook George Simion

Zvonurile potrivit cărora Ilinca, soția lui George Simion ar fi gravidă, s-au adeverit. Vestea a fost confirmată chiar de aceasta pe rețelele sociale.

Liderul AUR urmează să fie tătic, după ce Ilinca Simion, soția lui, a confirmat faptul că este însărcinată. Zvonurile au apărut în presă încă de acum câteva săptămâni, însă aceasta nu confirmase nimic atunci. 

George Simion și Ilinca vor deveni părinți

George Simion este în culmea fericirii, deoarece una din cele mai mari dorințe ale sale s-a îndeplinit: aceea de a fi tătic.

Mai mult decât atât, liderul AUR a mărturisit că își dorește cât mai mulți copii.  

Liderul AUR își dorește o familie numeroasă. 

Citește și: ANAF cercetează nunțile de lux! Autoritățile țintesc sumele nejustificate obținute din daruri

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii.

Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune
”, spunea George Simion în ziua nunții cu aleasa inimii. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când urmează să nască Ilinca Simion?

Având în vedere faptul că zvonurile circulau de mult în presă, Ilinca Simion nu ar mai avea foarte multe luni până când va aduce pe lume un copilaș. 

După un an de la fastuoasa nuntă, George Simion și Ilinca vor deveni părinți. Liderul AUR preconizează că va deveni tătic în primăvara anului viitor. 

Citește și: De ce a refuzat Adina Alberts să candideze din partea lui George Simion la Primăria Sectorului 1: „Atunci l-am votat, da”. Ce s-a întâmplat cu procesul dintre cei doi

În urmă cu două luni, George Simion și soția lui au sărbătorit un an de la căsătorie. Cei doi își doreau de mult timp să devină părinți, iar acum viața le-a surâs:  „Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă.

Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion, pe pagina sa de Instagram.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.