George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

Autor: Diana Tilă

George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

Sursa: Captură YouTube

Adiță Voicu îl va avea invitat în cadrul emisiunii pe George Tănase, actor de comedie și prezentator la "Dimineața cu noi".

Vineri, 22 iulie, pe canalul de YouTube theXclusive, veți putea urmări un nou episod al emisiunii “Fiță cu Adiță”. De această dată, Adiță Voicu îl va avea alături pe George Tănase.

Citeste si: Betty a dat cărțile pe față! Fiica lui Florin Salam a spus totul despre operațiile estetice

George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

Așadar, George Tănase va oferi în cadrul interviului de la Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive    https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD, declarații în premieră despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce boli știi? Să-ți spun eu ce nu am avut. Am făcut hepatită, tuberculoză, am avut tuberculoză care nu se transmite. Am avut probleme cu colonul, la un moment dat m-am și operat. Nu am tatuaje, dar am operații. Am avut o depresie. Pandemia m-a dărâmat destul de mult", mărturisește George Tănase, vizibil afectat.

Interviul integral și dezvăluirile în premieră ale lui George Tănase le puteți urmări începând de vineri, 22 iulie, accesând pagina de YouTube theXclusive    https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD   

Citeste si: Andreea Tonciu, secretul unei căsnicii liniștite. Bruneta și soțul ei sunt căsătoriți de cinci ani. Ce sfaturi are pentru femei: ”Nu îl controlez”

Cine este, de fapt, George Tănase

Începând din această primăvară, George Tănase este parte din marea familie Kanal D. Actotul face echipă cu Viviana Sposub și Bursucu' în matinalul Kanal D „Dimineața cu noi”.

George Tănase s-a născut în anul 1993, în Măcin, Tulcea și este unul dintre actorii de comedie din noua generație. S-a făcut remarcat și ca stand-up-er, dar și ca realizator tv. Acesta a cochetat de mai multe ori cu televiziunea, astfel că după ce a absolvit Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Tulcea a urmat cursurile unei școli de televiziune, dornic să descopere cât mai multe lucruri despre ceea ce presupune, de fapt, un job în acest domeniu.