Simpaticul prezentator nu a ratat momentul pentru a afla chiar de la colega sa de emisiune cum își poate găti singur acest preparat însă, în cele din urmă, a <capitulat>.
“Aș putea spune că somonul cu migdale m-a <uns> la amigdale! Îmi place foarte mult somonul, este unul dintre puținele feluri pe care le consum, în materie de peste, și este preferatul meu. Ca să pot găti precum Patrizia, trebuie să mai aștept puțin, câțiva ani, apoi o să-mi iasă și mie...
Patrizia Paglieri le-a explicat pe larg colegilor săi de matinal cum să faci să nu dai greș cu un asemenea preparat.
“Am gătit un somon, în crusta de ghimbir, migdale și portocale. Ca să iasă preparatul bun, cel mai important este să gătim cu pasiune și să nu preparam peștele foarte mult, pentru că este un produs care trebuie servit fresh, nu trebuie gătit
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?