George Tănase, matinalul de la “Dimineața cu noi”, dezvăluiri incredibile

Autor: Oana Iosif

George Tănase, matinalul de la “Dimineața cu noi”

“Am plecat de acasă să mă scald la Dunăre fără ca părințiii mei să știe, în timp ce tata a dat foc casei în copilărie! Am luat amândoi bătaie? Bineînțeles!”

 George Tănase, îndrăgita vedetă Kanal D, care prezintă matinalul “Dimineața cu noi”, alături de Bursucu și Viviana Sposub, a dezvăluit momente mai puțin știute despre copilăria sa.

Putina lume stia asta despre George Tanase

Născut pe meleaguri dobrogene, în Turcoaia, județul Tulcea, George Tănase este comediant, actor, creator de conţinut in mediul online, iar în prezent ne face diminețile mai frumoase, alături de colegii săi, Bursucu și Viviana Sposub, prin intermediul matinalului “Dimineața cu noi”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D.

George Tănase își amintește cu mândrie de copilăria sa, și chiar dacă a fost una săracă, din punct de vedere financiar, aceasta a fost bogată în învățăminte, și foarte multă iubire din partea părinților săi.

“Copilăria mea a fost una săracă, dar frumoasă. Deși material nu ne permiteam foarte mult, ai mei au avut grijă mereu să-mi ofere tot ce au mai bun.

Fiind singur la părinți, toată atenția era focusată pe mine. A trebuit să învăț de la o vârstă fragedă un principiu vital în viață, <asta ne permitem, asta nu>”
, spune vedeta.

Citeste si: George Tănase a rămas fără haine în direct! Ce i-a spus Alexandra Ungureanu când l-a văzut dezbrăcat: ”Te caut”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum martusiseste chiar simpaticul prezentator, el nu a fost un copil problemă pentru părinții săi, însă a făcut diverse prostioare în copilărie.

Nu am făcut trăsnăi mari în copilărie. Asta nu înseamnă că scăpam nebătut, eram articulat și pentru cele minore. Ai mei întotdeauna mi-au spus că am făcut tâmpenii mult mai mici față de ei. Spre exemplu, eu am plecat de acasă să mă scald la Dunăre fără ca părinții mei să știe, în timp ce tata a dat foc casei în copilărie! Am luat amândoi bătaie? Bineînțeles!  😊

, rememorează matinalul George Tănase.