Georgiana Moisa are 28 de ani si lucrează ca șofer de tir.

Georgiana s-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a-si depăși limitele si pentru a se bucura de o experienta noua. Este originara din Arad, însa de peste șapte ani trăiește in Germania.

Cine e GEORGIANA de la "Insula de 1 milion"

Georgiana Moisa lucrează de la 14 ani, iar de când este șofer de tir, pe lângă orele de condus ajuta si la încărcarea si descărcarea acestora la destinație, ceea ce, spune aceasta, o ajuta sa rămână in forma fizica. Nu o sperie nimic, iar cel mare vis al ei este acela de a-si deschide propria firma de transport marfa.

Citește și: Cine este Moisa Georgiana, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Este șofer de tir și își dorește să aibă propria ei firmă de transport

Originară din Arad, dar stabilită de 7 ani în Germania, în apropierea orașului Nurenberg, Georgiana a făcut din pasiunea pentru condusul pe șoselele europene un mod de viață și o sursă constantă de satisfacție.

Georgiana Moisa se dedică pasiunii sale

Încă de la o vârstă fragedă, Georgiana a fost atrasă de lumea mașinilor și a visat să devină șofer profesionist de tir. La doar 14 ani, și-a fixat obiectivul de a conduce camioane și semiremorci pe distanțe lungi, iar acest vis a fost piatra de temelie a drumului său către succes. După absolvirea școlii de șoferi și obținerea permisului pentru categoriile C și E la vârsta de 21 de ani, Georgiana și-a început aventura în Germania, unde și-a găsit un loc de muncă în domeniul transporturilor rutiere.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Pe plan personal, Georgiana este singură și se dedică în totalitate carierei sale. Cu toate acestea, familia și prietenii reprezintă o parte importantă din viața ei, oferindu-i sprijinul și încurajarea necesară pentru a merge înainte.