Georgiana Elisei vrea sa se impace cu Jador? Ce declaratie de dragoste i-a facut in public fostului Faimos

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 23:55
Georgiana, mesaj de iubire pentru Jador

Georgiana Elisei se joaca cu focul in ce priveste relatia cu Jador. Tanara pare destul de nehotarata in ce-l priveste pe fostul Faimos de la Survivor Romania 2021.

In urma cu o saptamana, Jador anunta in emisiunea Teo Show ca Georgiana l-a parasit si l-a si blocat pe toate retelele de socializare si i-a trimis mesaj lui si prietenilor lor comuni ca relatia lor s-a terminat, insa nu i-a spus si motivul clar pentru care a luat aceasta decizie, sustine fostul Faimos de la Survivor Romania.

Jador, afectat de o noua despartire de Georgiana Elisei

Citeste si: Bogdan Urucu rastoarna tot ce se stia pana acum despre relatia dintre Sorin si Albert la Survivor Romania! Ce dezvaluiri-bomba a facut fostul Razboinic

Mai mult, cantaretul a implorat-o sa se razgandeasca si sa ii spuna macar de ce a luat aceasta decizie pentru ca el a fost foarte cuminte si nu a facut nimic care sa o faca sa nu isi mai doreasca sa fie cu el.

Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.  Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…",   a spus Jador.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?"  În plus, Jador i-a îndemnat pe fanii lui să îi dea mesaj Georgianei și să o întrebe de ce a pus punct relației.  "Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat.

Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat", a mai adăugat Jador.

Am atâtea să îți spun, de când ne-am luat rămas bun.  Atâtea de povestit, de când noi ne-am întâlnit... și gata! Pentru ea!” ,   a declarat Jador, pentru Știrile Kanal D.

Ce mesaj de dragoste a postat Georgiana Elisei pentru Jador

Citeste si: Bogdan Urucu a dat cartile pe fata despre bataia dintre Sebastian Chitosca si Albert Oprea. Ce nu s-a stiut niciodata si nu a fost dat la TV

La o saptamana dupa ce Jador anunta suferind ca relatia cu Georgiana s-a terminat, iata ca frumoasa bruneta a revenit la sentimente mai bune si ii face o declaratie de dragoste, e adevarat, indirect, prin intermediul unei melodii de iubire postand versurile pe o retea de socializare.

Georgiana l-a ales pe Maluma cu piesa "Te Quiero" pentru a-si exprima sentimentele pentru Jador. "Te iubesc, te iubesc, te iubesc"  sunt versurile refrenului celebrei melodii de iubire pe care bruneta le-a postat obsesiv pe Instagram. Se pare ca relatia celor doi este una cu nabadai si cu siguranta, vom asista la o impacare, insa poate si la multe alte despartiri pentru ca le sta in fire celor doi sa aiba astfel de episoade.