Georgiana, fosta iubită a lui Jador, este GRAVIDA cu faimosul? Fanii Survivor Romania 2021 au observat detaliul care o dă de GOL: ''Porţi iarăşi inelul de la Jador''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 04:20
Georgiana este însărcinată? Jador va fi în curând tatic?

Georgiana este marea dragoste a lui Jador, femeia pe care artistul a iubit-o cel mai mult şi căruia îi poartă un respect nemărginit. Tânăra a postat de curând o fotografie în care i se vede burtica de gravidă, iar detaliul pe care fanii Survivor România 2021 l-au observat este inelul pe care aceasta îl poartă şi care este de la faimos.

Jador şi Georgiana au trăit o frumoasă poveste de dragoste, artistul a declarat în nenumărate rânduri că frumoasa şatena este dragostea vieţii lui, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Se pare că relația cu ea a fost una foarte specială pentru Jador, motiv pentru care artistul nu a putut să o uite până în clipa de față. Jador va deveni tătic?

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, este gravidă cu faimosul?

Georgian este o persoană specială pentru concurentul de la Survivor România 2021. Faimosul este destul de rezervat când vine vorba de viaţa sa personală, dar mai ales de femeile din viaţa lui. Însă, în cazul Georgianei este cu totul altceva, cei doi au avut o relaţie destul de lungă, iar artistul nu s-a ferit să se afişeze cu ea, ba mai mult, a dezvăluit că ea este iubirea vieţii lui.

Cântăreţul a mărturisit la un moment dat, că îi poartă un mare respect şi că o consideră marea lui iubire, astfel că nu ar sta nicio secundă pe gânduri dacă aceasta i-ar cere să formeze din nou un cuplu. Jador a dat de înțeles că a rănit-o pe Georgiana de mai multe ori și că regretă acest lucru. 

În urma unei fotografi publicate de Georgiana pe contul de Instagram, acesteia i se vede burtica de gravidă.

Este tânăra însărcinată cu faimosul de la Survivor România 2021?

Citeste si: WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii rromi care..."

Detaliul care a dat-o de gol pe Gorgiana

Şatena a postat pe contul de Instagram o fotografie în care i se poate vedea burtica de gravidă.

Fanii Survivor România 2021 au sărit imediat cu comentarii, semn că aşteptau de mult acest moment.

"În sfârşit, eşti gravidă",  i-a comentat un internaut Georgianei la poză.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebările au început să curgă imediat, legat de tatăl copilului. Însă, un detaliu extrem de vizibil a dat-o de gol pe fosta iubită a faimosului de la Survivor România 2021.

"Porţi iarăşi inelul de la Ionuţ",  i-a scris un fan al show-ului Survivor România 2021.

Citeste si: S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021

Jador va deveni tătic în curând?

Faimosul de la Survivor România 2021 este mai glumeţ din fire şi nu suficient de matur încât să se pună la casa lui. Tatăl său a declarat în urmă cu ceva timp în direct la Teo Show că fiul său nu se simte pregătit să-şi întemeieze o familie şi nici nu le-a prezentat vreo posibilă parteneră.

Însă, detaliile care au apărut de curând arată contrar dezvăluirilor artistului, este acesta pregătit să devină tată?

Georgiana a ţinut să facă lumină în acest caz şi să nu dea curs zvonurilor. Şatena i-a anunţat pe fanii Survivor România 2021 că nu este însărcinată, deşi încă poartă inelul de la fostul său iubit, Jador.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.