Georgiana Lobonț a făcut anuntul despre despărtirea finilor ei: „Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 sep 2023, 14:29

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Sursa: Instagram- Georgiana Lobonț

Artista Georgiana Lobonț a fost la un pas de divorț în urmă cu câteva luni, iar acum, cântăreața a vorbit despre un subiect sensibil. Fanii au rămas surprinși de această decizie.

Georgiana Lobonț a vorbit despre neintelegerile din casnicie, iar fanii au fost puși pe jar. Nu, nu este vorba despre un divorț între artistă și Rareș, ci despre o pereche de fini. 

Artista Georgiana Lobonț a vorbit despre finalul unei căsnicii

Îndrăgita cântăreață și soțul ei au cununat mai multe cupluri, însă în ciuda eforturilor depuse, unii dintre aceștia au luat-o pe drumuri separate.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au cununat peste zece cupluri, însă în unul dintre cazuri s-a ajuns la divorț.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a anunțat fanii că familia ei s-a extins: ,,Avem membru nou în familie!''

Georgiana Lobonț a dezvăluit faptul că ea și soțul ei au reușit să-i împace, însă finalul a dus tot la divorț.

În celelalte cazuri, artista susține că le merge foarte bine cuplurilor pe care le-a nășit.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de senzație! „O dedicație” Cum a fost surprinsă una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

„Cred că am depășit numărul 10 de fini de cununie și de finuți botezați, 11 sau 12. Cuplurilor pe care le-am nășit le merge bine.

Într-adevăr, am o pereche de fini care s-au despărțit. I-am împăcat o dată și noi, dar și ceilalți cumetri ai noștri, adică toți nașii, dar, din păcate, nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos.”,  a povestit Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Familia Georgianei Lobonț s-a extins

Georgiana Lobonț a devenit cunoscută în rândul publicului larg în urmă cu câțiva ani. În prezent, aceasta este una dintre cele mai faimoase cântărețe de muzică populară din România. 

Citește și: ,,Presimt că veniți trei''. Ce mesaj le-a lăsat Jador Georgianei Lobonț și soțului ei, Rareș! Reacțiile nu au încetat să apară

De asemenea, artista este foarte îndrăgită de oameni, astfel că a strâns o comunitate considerabilă de fani în mediul online, pe care îi ține la curent cu fiecare întâmplare din viața

ei. Recent, Georgiana Lobonț a postat o serie de filmulețe în secțiunea de InstaStory de pe pagina ei personală de Instagram, în care a scris mesajul:  ,,Avem membru nou în familie''.

În respectivele clipuri, aceasta le-a transmis urmăritorilor faptul că familia ei s-a extins, arătându-și entuziasmul vizavi de apariția neașteptată.

Citește și: Vlăduța Lupău, apariție neașteptată „ O să chelești” Videoclipul postat de artistă a stârnit un val de reacții

,,Avem un bebeluș mic, mic, mic! Dar nu știm dacă e fetiță sau băiețel.'', a spus vedeta într-unul dintre clipuri.

Cântăreața nu este singura care s-a bucurat de noul venit, ci și fiica ei s-a arătat foarte fericită de adopția micuțului. Videoclipurile de pe Instagram le surprind pe cele două împreună cu un puiuț de pisică, pe care îl țin lângă ele în pat. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?