Georgiana Lobonț a piedut sarcina! Momentele teribile prin care a trecut artista: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2023, 09:01

Georgiana Lobonț a pierdut sarcina

Sursa: Instagram- Georgiana Lobonț

Cântăreața Georgiana Lobonț a anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, însă în urma unui simplu control de rutină, artista a primit o veste cutremurătoare din partea medicului. Georgiana Lobonț și-a anunțat fanii că sarcina s-a oprit neașteptat din evoluție.

Georgiana Lobonț spera să fie una dintre cele mai fericite zile din viața familiei. Artista a mers împreună cu cei doi copii la un control de rutină și urma să asculte împreună inima bebelușului, însă medicul a anunțat-o că sarcina s-a oprit din evoluție.

Artista Georgiana Lobonț a anunțat cu tristețe pierderea sarcinii

Georgiana Lobonț a intrat în cabinetul medicului împreună cu cei doi copii pentru a asculta inima bebelușului, însă artista a primit o veste cutremurătoare, sarcina se oprise din evoluție. Artista a intrat în stare de șoc, dar

în același timp a simțit o forță pentru a merge mai departe.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar.

Tot la el am mers și cu cel de-al treilea...doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat...sarcina s-a oprit din evoluție”
, a scris Georgiana Lobonț.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a recunoscut greșelile din trecut. Artista este însărcinată pentru a treia oară: „Riscam să pierdem tot”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artista intenționa să filmeze întregul moment pentru a-i arăta și soțului, însă în momentul în care a primit teribila veste, cântăreața a oprit instant filmarea. Georgiana Lobonț a mărturisit că-i este foarte greu să vorbească despre acest lucru, însă a vrut să împărtășească totul cu oamenii ce o îndrăgesc și o susțin.

Soțul artistei nu a fost prezent în momentul în care aceasta a primit teribila veste

Georgiana Lobonț și-a ținut soțul la curent cu tot ce se întâmplă prin filmări, acesta fiind foarte îngrijorat de starea de sănătate a artistei. 

Citește și: ” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Artista a dezvăluit faptul că nu a simțit nimic pe tot parcursul intervenției, fiind anesteziată total.

„Pe tot parcursul procedurii am fost adormită și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, decât sufletul”, a mărturisit artista.

Georgiana Lobonț susține că sarcina s-a oprit din evoluție la șapte săptămâni. Deși se afla în stare de șoc, artista a ieșit cu familia în oraș pentru a sărbători împlinirea a șapte ani de căsătorie, dar și ziua soacrei ei.

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

Artista este încrezătoare și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru cei doi copii pe care îi are, fiind ce-i ce îi dau forță pentru a merge mai departe în această situație. Artista își dorește liniște, însă nu va renunța la proiectele sale muzicale ce se află în derulare. „Pentru ei viața noastră are sens...datorită lor totul trece mai frumos și cu bucurie și fericire. Ei ne dau putere și dorință de a merge mai departe și de face lucruri frumoase de care să fie mândri”, a mai spus artista.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?