Georgiana Lobonț a pierdut 50.000 de euro: „L-am dat în judecată”. Artista a fost escrocată de o persoană recomandată în mediul online

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 09:48

După ce au făcut transferul bancar, dezvoltatorul nu a mai răspuns la telefon

Sursa: Facebook

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au pierdut suma de 50.000 de euro, deoarece au fost escrocați. Cei doi sunt deciși să facă tot ceea ce este posibil pentru a-și recupera suma, chiar dacă acest lucru înseamnă să meargă în Dubai. 

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au vrut să facă o investiție, dar au rămas fără suma de 50.000 de euro. Cei doi au vrut să achiziționeze un apartament în Dubai, de la o persoană recomandată de alte celebrități, dar au pierdut banii și nu au luat niciun apartament. 

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au pierdut suma de 50.000 de euro

Multe persoane publice din România și-au investit banii și au achiziționat apartamente în Dubai, pe care, ulterior, le-au închiriat.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au dorit să cumpere și ei un apartament, doar că dezvoltatorul la care au apelat i-a păcălit, le-a luat banii și a dispărut. 

Cei doi soți au plătit suma de 47.000 de euro și, după ce au făcut transferul bancar, dezvoltatorul nu a mai răspuns la telefon. Totul s-a petrecut anul trecut, în luna iunie și, nici până acum, nu au reușit să își recupereze banii.

Georgiana Lobonț l-a dat în judecată, însă cererea i-a fost respinsă, dar nu se lasă și va continua să lupte, pentru a-și face dreptate.

Citește și:  Georgiana Lobonț și-a surprins soțul dezbrăcat, pe filmare: „Nu se poate așa ceva”. Cum a reacționat artista

„Am mai aflat că nu suntem singurii. Unul e disperat și a mers în Dubai, că are să-i dea 170.000

de dolari. Și(...) a luat o țeapă de zeci de mii de euro.  Partea rea e că e în Dubai și nu prea i se poate face nimic. Celălalt s-a dus direct în Dubai și l-a dat în judecată. Nu și-a recuperat niciunul banii până acum. Cred că mergem și noi acolo, să facem plângere”, a povestit artista, conform fanatik.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Georgiana Lobonț a plătit fără un contract încheiat în prealabil

Deoarece nu a încheiat niciun contract înainte de a face plata și, de fiecare dată când a încercat să discute cu acesta, dezvoltatorul găsea tot felul de scuze, pentru a scăpa, artista nu este convinsă că va putea să își recupereze banii. Artista speră să își facă dreptate cu ajutorul mesajelor pe care le are în telefon și să demonstreze că este victima unei înșelătorii.

„Noi avem conversații în care ne zice să mergem, să vedem apartamentul. I-am zis să ne trimită banii înapoi, pentru că nu am chef să mă cert cu el (...)  Sper să se facă dreptate. Oricum, o să fac recurs și mă duc până în pânzele albe.

Citește și: Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă: „Prima poză împreună”. Artista a avut motiv de sărbătoare

Eu am păstrat conversațiile. El m-a blocat, în rest, pe Instagram, pe rețelele astea. Eu cred că, oricum, pe cale legală, ceva o să se întâmple. Eu nu îmi doresc altceva decât să îmi recuperez banii”, a mai spus aceasta.