Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă: „Prima poză împreună”. Artista a avut motiv de sărbătoare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 ian 2024, 01:20

Micuța Irina a venit pe lume chiar în a doua zi de Paște,

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a avut un adevărat motiv de sărbătoare în acest weekend, tocmai de aceea, a postat și imagini cu burtica de gravidă. Totul a avut un motiv bine întemeiat și a împărtășit totul cu fanii ei.

Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă, dar nu a fost vorba de vreo sarcină actuală, ci de sarcina de acum cinci ani, pe vremea în care se pregătea să își aducă pe lume fiica.

Georgiana Lobonț a postat câteva fotografii cu burtica de gravidă

Ieri, 29 aprilie, fiica artistei a împlinit patru ani. Prin urmare, Georgiana Lobonț a postat mai multe fotografii din perioada în care era însărcinată, prima aleasă fiind chiar prima fotografie făcută alături de soțul ei, după ce au aflat că vor avea încă

un copil.

„Prima poză împreună cu tati, după ce am aflat că sunt însărcinată cu Iri”, a scris artista. Mai multe poze au fost repostate pe contul ei de Instagram, iar Georgiana Lobonț a povestit cât de ușoară a fost sarcina și cât de frumos, dar și de repede, a trecut timpul pentru ei.

Citește și: Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei

Micuța Irina a venit pe lume chiar în a doua zi de Paște, în anul 2019, pe data de 29 aprilie, iar bucuria aniversării zilei de naștere a fost atât de mare, încât a vrut să o împărtășească și cu fanii ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Georgiana Lobonț și-a aniversat fiica

O petrecere foarte frumoasă, așa cum a organizat în fiecare an, dar și cadourile cele mai de preț au fost atent pregătite pentru fiica ei, pentru ca ziua să fie una reușită și pe care să și-o amintească mereu cu mare drag.

Fanii au făcut și ei, imediat, urări și s-au emoționat la vederea fotografiilor. Artista a fost foarte bucuroasă, deoarece a avut o sarcină foarte ușoară și care i-a permis să cânte până cu o săptămână înainte de a naște.

„Am trecut cu bine, am avut o cumințenie de fetiță în pântec. Nu m-a deranjat cu nimic. M-a lăsat să-mi fac treaba normal.

Am cântat la evenimente fără nicio problemă, până cu o săptămână înainte să nasc.  Îmi era rău dacă nu aveam activitate. Așa că am preferat să fiu activă. Pe 29 aprilie, în a doua zi de Paște, acum patru ani, se năștea Irinuca.

Înainte să nasc, am apucat să facem o ședință cu burtica, în familie. Ea s-a născut cu zâmbetul și bunătatea pe chip. Irinuca mea. Cel mai frumos sentiment de după naștere a fost acesta (n.r. alăptarea) dar și cel mai emoționant.

Citește și: „Nu mai ai verigheta?”. Georgiana Lobonț a stârnit neliniștea fanilor, după ultimele sale apariții din mediul online

Apoi am ajuns acasă și vremea a trecut ca printr-un vis. Am botezat-o. I-am organizat cel mai frumos botez. Cum mi-am dorit”, a postat aceasta, în mediul online.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?