Georgiana Lobonț, adevărul din spatele succesului profesional. Cum reușește artista să înregistreze reușită după reușită: ”Nu prea aveți voi unde să vedeți”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 nov 2023, 05:00

”Nu prea aveți voi unde să vedeți asemenea studio extraordinar de frumos”

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online un detaliu pe care nu l-a făcut public până acum despre profesia ei.

Georgiana Lobonț se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi. Nu există eveniment la care artista să nu fie invitată pentru a întreține atmosfera. Este bine cunoscut faptul că aceasta este solicitată și la o mulțime de evenimente în străinătate, acolo unde îi face mândri pe românii noștri. Cântăreața este foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde are o comunitate numeroasă.

Recent, artista le-a dezvăluit fanilor săi un detaliu neștiut despre profesia sa și astfel a decis să facă public totul.

Georgiana Lobonț, secretul din spatele pieselor sale de succes

Interpreta le-a dezvăluit fanilor săi un detaliu mai puțin cunoscut despre reușitele ei pe plan profesional. Aflată la studio pentru a înregistrat o nou piesă, Georgiana Lobonț le-a mărturisit urmăritorilor săi ca vrea să lea arate locul unde se produc piesele sale de succes, dar, mai multe decât atât, a vrut să-l prezinte pe cel care stă în spatele succesului său,

mai exact pe proprietarul studioului unde își înregistrează piesele.

Citește și: Prima reacție a lui Armin Nicoară despre zvonurile legate divorțul nașilor săi: ”Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ba mai mult, a precizat că urmează să înregistreze ceva frumos pentru Paște.

”Sunt aici la studio la domnul Săndel Filip. Neapărat am vrut să fac un story, domnule Săndel, ca să le arăt prietenilor noștri, de pe Instagram și Facebook, ce studio superb, nu prea aveți voi unde să vedeți asemenea studio extraordinar de frumos și de bine aranjat...Eu aici îmi înregistrez toate cântecele mele de muzică populară...Astăzi am venit pentru că o să înregistrez ceva frumos pentru Paște”, a

spus Georgiana Lobonț, într-un story pe Instagram.

Citește și: Georgiana Lobonț este nemulțumită de comportamentul lui Armin Nicoară, de când cu vacanța din Maldive: „S-a luat cumva de mine”. Ce a spus acesta despre divorțul nașei sale

Georgiana Lobonț este nemulțumită de comportamentul lui Armin Nicoară, de când cu vacanța din Maldive: „S-a luat cumva de mine”

Armin Nicoară susține că este o victimă, deoarece a fost târât în acest scandal și el nu este vinovat cu nimic.

„Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic.  Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”, a povestit artistul.