Georgiana Lobonț, atmosferă de zile mari în Casa Iubirii de Anul Nou! Concurenții s-au întrecut în mișcări pe ringul de dans. Versurile melodiei au ajuns la sufletul Biancăi și stârnesc lacrimi: ”Tristețea asta o ajută pe ea să conștientizeze”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 31 dec 2022, 21:00

Atmosferă de zile mari în Casa Iubirii în ultima zi din an. Georgiana Lobonț i-a încântat pe concurenți cu vocea ei splendidă.

Surprize uriașe pentru concurenții din Casa Iubirii în ultima zi din an. Invitați de onoare au pășit în casa pentru a-i încântat pe concurenți în noaptea dintre ani. Georgiana Lobonț i-a încântat pe tineri cu vocea ei încântătoare, iar lacrimile nu au întârziat să apară pe chipurile unora dintre concurenți. Bianca a fost profund atinsă de versurile melodiei interpretate de îndrăgita artistă și a izbucnit în lacrimi.

Bianca, lacrimi amare în noaptea de Anul Nou

Georgiana Lobonț s-a numărat printre artiștii care au întreținut atmosfera în Casa Iubirii de Anul Nou. Artista i-a încântat pe artiști cu o piesă sensibilă, de dragoste, care i-a atins pe cei mai mulți dintre concurenți. Piesa ”Numele tău” a răsunat în Casa Iubirii, iar fetele și băieții s-au înghesuit pe ringul de dans. Nu putem spune același lucru și despre Bianca, versurile melodiei i-au ajuns la suflet și a izbucnit în lacrimi, semn că îi simte nespus lipsa lui Alin.

Citește și: Andreea Mantea a plecat în vacanță, într-o destinație de vis, la capătul pământului. Unde trece prezentatoarea în noul an

Georgiana Lobonț: Ce se întâmplă cu Bogdan, Bianca, n-au dansat?

Andreea Mantea: Uite, Bianca plânge, din păcate sau din fericire, pentru că piesele astea au fost scrise cu un scop,  anume să atingă sufletele noastre și se pare că ți-ai atins scopul, ca să zic așa.

Este o tristețe frumoasă, este o tristețe care o ajută pe ea să conștientizeze anumite...

Georgiana Lobonț: Dacă e din dragoste.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: Tristețea asta o ajută pe ea să conștientizeze anumite lucruri, dacă sunt importante sau nu, cât de mult simte sau cât de puțin pentru persoana iubită sau nu.

Georgiana Lobonț este de părere că este perfect normal să plângem, toate femeile o fac pentru persoana iubită, însă atunci când sunt prea multe lacrimi nu e bine deloc.

”Este o piesă frumoasă, profundă, și când Bogdan mi-a spus hai să dansăm mi s-a părut superficial, oarecum, să dansez cu el. Mai ales că au dansat persoane care au sentimente, erau lângă mine Sorin și Nicoleta”, a

spus Bianca printre lacrimi.

Citește și: Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou. Andreea Mantea i-a delectat cu muzică live și cu invitați pe măsură. Aflați cum vor sărbători concurenții Revelionul, sâmbătă, 31 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D