Georgiana Lobonț, decizie de ultim moment! Artista le-a cerut ajutorul fanilor din online: ”Scrieți-mi repede”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 feb 2023, 14:44

”Cine îmi recomandă o cabană superbă”

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț le-a cerut ajutorul fanilor încă de la primele ore ale dimineții. Artista și soțul ei s-au hotărât să facă o escapadă la munte, mai ales că vremea este favorabilă la Cluj.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, par că se înțeleg din ce în ce mai bine, mai ales după zvonurile despre divorț. Cei doi au ținut multe zile primele pagini ale tabloidelor, însă, în final, au decis să-și mai dea o șansă. Georgiana și partenerul său de viață s-au trezit în această dimineață cu dor de munte și s-au hotărât să facă e escapadă în zonele din apropierea Clujului.

Pentru că confortul este cel mai important, artista le-a cerut fanilor ajutorul pentru a găsi o cabană pe gustul lor.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, escapadă la munte 

Încă de dimineață, Georgiana Lobonț și soțul ei au decis să dea o fugă la munte. Artista le-a cerut fanilor din mediul online să o ajute cu câteva recomandări de cabane în stațiunile de lângă Cluj.

Cântăreața a punctat că își dorește să meargă la o cabană nouă, care să arate foarte bine, dar cel mai important aspect, să aibă jacuzzi. 

Citește și: „Plâng de fiecare dată”. Claudia Puican a spus ce se întâmplă de câtva timp în viața ei, la scurt timp după acuzațiile primite de Armin Nicoară

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Zis și făcut, fanii s-au conformat și i-au sărit imediat în ajutor artistei, chiar ea a precizat pe Instagram că a găsit locația mult dorită.

”Cine îmi recomandă o cabană superbă, ar fi de preferat să fie cât mai nouă, să aibă jacuzzi, să fie faină făcută și să fie la munte, Beliș, Băișoara, Tarnița, Mărișel, scrieți-mi repede aici, că noi oricum ne îmbrăcăm și plecăm, vedem noi ce găsim în zona aia, între timp”, a

spus Georgiana Lobonț, pe Instagram, la story.

Citește și: „Sunt foarte încântată”. Georgiana Lobonț, anunț important după ce s-a zvonit că divorțează de Rareș Ciciovan. Ce planuri au cei doi

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

Armin Nicoară, aflat în mașină alături de nașa sa, Georgiana Lobonț, a anunțat că aceasta lansează o nou piesă, la doar câteva zile după ce s-a întors din vacanța exotică din Maldive.

„Astăzi, nașa lansează o melodie nouă! Să fiți pe fază și să ascultați cu atenție, că are un super text”,  a scris Armin Nicoară.