Georgiana Lobonț este nemulțumită de comportamentul lui Armin Nicoară, de când cu vacanța din Maldive: „S-a luat cumva de mine”. Ce a spus acesta despre divorțul nașei sale

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 feb 2023, 20:57

În timpul unui video postat din vacanța în care au mers toți patru, Armin Nicoară a pupat-o pe Georgiana Lobonț

Sursa: Instagram

Deși s-au întors din vacanță și lucrurile s-au rezolvat între Georgiana Lobonț și soțul ei, Armin Nicoară încă trage ponoasele. Acesta a cam supărat-o pe nașa lui, dar susține că a ajuns degeaba subiect de discuție.

După ce Georgiana Lobonț și Rareș, soțul ei, au spus că divorțează, Armin Nicoară a fost arătat cu degetul, fiind considerat de mai multe persoane țap ispășitor. Acum, artistul s-a apărat din nou, spunând că nu este vinovat de nimic.

Armin Nicoară neagă din nou că are legătură cu divorțul dintre Georgiana Lobonț și soțul ei

În timpul unui video postat din vacanța în care au mers toți patru, Armin Nicoară a pupat-o pe Georgiana Lobonț, lucru ce nu a fost văzut cu ochi prea buni de către fanii lor, mai ales pentru

că ea este nașa saxofonistului și a Claudiei Puican.

Armin Nicoară susține că este o victimă, deoarece a fost târât în acest scandal și el nu este vinovat cu nimic.

„Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei.

Citește și: Nici bine nu s-a întors din vacanța exclusivistă din Maldive că Georgiana Lobonț a plecat într-o nouă destinație. Ce locație a ales artista pentru zilele acestea

Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic.  Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”, a povestit artistul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Georgiana Lobonț i-a atras atenția lui Armin Nicoară

Soțul Claudiei Puican a recunoscut că Georgiana Lobonț i-a atras atenția că vorbește despre cele întâmplate, dar susține că nu a făcut niciun rău prin niciuna din faptele comise.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea.

Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc.

Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au cert at ei”, a mai spus acesta.

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

De asemenea, Armin Nicoară susține că niciun cuplu nu se desparte doar dacă el o pupă pe femeie, iar afirmațiile pe care le face sunt strict ca să se apere pe el, nu ca să se bage în familia cuiva.