Georgiana Lobonț, gest incredibil pentru fanii ei: „Vreau să donez!”. Ce mesaj a transmis artista, după ce a pierdut sarcina

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 aug 2023, 14:05

Artista are doi copii, o fată și un băiat, de care are foarte mare grijă

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț trece printr-o perioadă dificilă, deoarece a pierdut o sarcină, la scurt timp după ce o făcuse publică. În urma celor întâmplate, artista a decis să facă o bucurie unor persoane mai puțin norocoase și să doneze patru cărucioare, pe care le-a folosit pentru copiii ei.

Începutul de săptămână a fost unul extrem de dificil pentru Georgiana Lobonț, deoarece a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție. Artista tocmai anunțase că este gravidă, dar lucrurile au luat o întorsătură neplăcută.

Georgiana Lobonț vrea să doneze cărucioarele copiilor

Artista are doi copii, o fată și un băiat, de care are foarte mare grijă și pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

Aceasta le-a oferit și le oferă tot ceea ce au nevoie, pentru a crește frumos și armonios. Cum cei mici au înaintat în vârstă, unele lucruri nu mai sunt bune pentru ei, motiv pentru care, artista vrea să le doneze.

Georgiana Lobonț nu mai are pentru ce să folosească patru cărucioare pentru copiii mici și, în loc să le arunce, a preferat să le doneze. Pentru a fi sigură că vor ajunge la unele persoane care chiar să aibă nevoie de ele, artista a făcut o postare, în mediul online, pentru a se descurca mai ușor.

Citește și: ''Nu sunt supărată. Viața merge mai departe!'' Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cum se simte artista acum: "De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Vreau să donăm aceste 4 cărucioare.

Vreau să fac o postare prin care să aflu câteva persoane care ar avea cu adevărat nevoie de ele și sunt într-o situație financiară mai dificilă. Lor vreau să le donez”,  a transmis artista, pe contul ei de Instagram. 

Georgiana Lobonț a pierdut cea de-a treia sarcină

Georgiana Lobonț a pierdut cea de-a treia sarcină, deși a vrut foarte mult să mai aibă un copil.

În ciuda celor întâmplate, soție lui Rareș Ciciovan nu este supărată și este convinsă că totul s-a întâmplat cu un motiv. 

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, Georgiana Lobont a mărturisit că, probabil, de vină a fost și faptul că a anunțat sarcina când încă era în primul trimestru. „ Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele! Să știți că nu sunt suparata deloc.

Citește și: Ce făcea soțul Georgianei Lobonț în timp ce artista se afla pe patul de spital: „I-am trimis filmare cu mine”

Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este placut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sanatosi.

Avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă ca suntem binecuvântați de Dumnezeu”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?