Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan ?! Noi dezvăluiri: "Nu se desparte nimeni"

Author: Diana Tilă

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Sursa: Facebook Georgiana Lobonț

Rareș Ciciovan a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț, dar o postarea schimbă tot. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

Recent, Rareș Ciciovan a declarat că relația lui cu Georgiana Lobonț se va încheia după 7 ani. Însă, se pare că cei doi s-au răzgândit în privința divorțului. Un prieten al cuplului a postat pe Facebook o fotografie în care se află la masă cu cei doi, în Maldive, iar în descriere a scris că nu se mai pune problema de despărțire.

Citește și: Cum s-a filmat Georgiana Lobonț alături de Armin Nicoară, în Maldive, imediat după anunțarea divorțului: ''Nașa cu finul''

Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan?! Noi dezvăluiri: "Nu se desparte nimeni"

Așadar, potrivit declarației făcute de un prieten de familie, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, nu mai divorțează.

Fane Bănățeanu este cel care a publicat o fotografie în care Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan par mai fericiți ca niciodată. În plus,  Fane Bănățeanu a pus și un mesaj surprinzător în descriere.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni.  Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine!!! ”, a scris Fane Bănățeanu în descrierea postării.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Se pare că problemele care erau de nerezolvat ieri, au devenit doar o amintire, în ciuda faptului că Rareș se arăta convins că separarea este definitivă.

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan a făcut primele declarații: "S-a terminat, e simplu"

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi.

Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu.Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru   spynews.ro.