Georgiana Lobonţ, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează: "Începem treaba foarte curând"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 ian 2023, 17:55

Georgiana Lobonţ si Rareș Ciciovan

Sursa: Facebook Georgiana Lobonţ

Georgiana Lobonț a făcut un anunț surprinzător după ce soțul ei a anunțat că divorțează. Iată ce a declarat artista

În urmă cu câteva zile, Rareș Ciciovan a anunțat că vrea să divorțeze de Georgiana Lobonț. La o zi după anunțul bărbatului, un prieten al cuplului a postat pe Facebook o fotografie în care se afla la masă cu cei doi, în Maldive, iar în descriere a scris că nu se mai pune problema de despărțire. Acum, toată lumea aștepta o declarație din partea cântăreței, însă, celebra interpretă de muzică de petrecere a făcut un anunț surprinzător.

Citește și: Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Georgiana Lobonţ, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează: "Începem treaba foarte curând" 

Rareș Ciciovan a anunțat că nu mai este cale de împăcare între el și mama copiilor săi și ar urma să se divorțeze, însă, se pare că Georgiana Lobonț are planuri mari de

viitor alături de soțul său. Artista a transmis un mesaj surprinzător pe rețelele sociale, fără a menționa vreun detaliu despre divorț.

„Gata vacanța. Începem treaba foarte curând. O să anunț toate concertele noastre cu publicul atât din diaspora, cât și din țară. Data viitoare vom sta și pe altă insulă”, a scris Georgiana Lobonț pe Instagram, semn că nici vorbă de divorț între ea și Rareș Ciciovan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan?! Noi dezvăluiri: "Nu se desparte nimeni"

Fanii au reacționat dur și au acuzat-o pe artistă că este o persoană falsă. „După minciuna cu divorțul, să apară cântările. Să nu uiți să plătești și impozite pentru tot ce-ți intră în buzunar”, „Ție chiar nu ți-e rușine, chiar așa îți bați joc de atâta lume?”, „Penibilă, păcat, chiar te admiram!”, „Păcat de voi,

chiar mi-ați fost dragi. Iubeam melodiile tale, dar să vă jucați așa cu familia voastră pentru niște bani și socrul tău mai e și preot”. „Foarte urat și din partea ei ca nu da un punct de vedere, e persoana publica trebuie sa-și asume! Sa nu spună chiar nimic, mai face si misto de public și pune poze cu el! Îmi plăcea de ea, dar atitudinea ei arata ca nu da doi bani pe fani”, sunt câteva dintre la adresa Georgianei Lobonț.

Se pare că problemele care erau de nerezolvat ieri, au devenit doar o amintire, în ciuda faptului că Rareș se arăta convins că separarea este definitivă.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi.

Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.

Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu.Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”,  a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru    spynews.ro.