Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 mar 2023, 18:23

Georgiana Lobonț a muncit foarte mult pentru a ajunge în punctul în care se află acum

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a postat un mesaj, pe contul ei de Instagram, extrem de sincer, prin care a punctat cât sunt de importante munca și consecvența. Soția lui Rareș Ciciovan nu s-a ascuns și a spus lucrurilor pe nume.

Georgiana Lobonț se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră, iar renumele i s-a dus și peste hotar e, motiv pentru care, în acest weekend, a cântat în Irlanda.

Georgiana Lobonț a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare

Georgiana Lobonț a muncit foarte mult pentru a ajunge în punctul în care se află acum, motiv pentru care, se află în poziția în care poate da sfaturi prețioase.

Artista are o situație financiară extrem de bună, dar care se datorează muncii fără oprire pe care a depus-o până acum.

Artista a postat un mesaj prin care a vorbit despre cât este de importantă munca, deoarece ea este singura care poate să ofere banii necesari și, de asemenea, a punctat că oricine trebuie să lase timpul să treacă, deoarece nimic bun nu se întâmplă peste noapte.

La ultimul pe concert pe care l-a susținut, tocmai in Irlanda, Georgiana Lobonț a dat dedicații, semn că oamenii care au luat parte la concert s-au simțit extrem de bine. Mesajul artistei a fost postat în dreptul unei fotografii în care ține în mână bancnote de zeci de euro.

Citește și: Schimbarea majoră pe care Georgiana Lobonț o va face în viața ei, în curând: „Cu siguranță, nu am fost pregătită până acum”. Artista știe foarte bine ce vrea să facă

„Cu sudoare faci și bani! Dacă își dorești ceva în viață, atunci fă ceva! Nu uita că nimic nu e ușor, iar începuturile sunt cele mai grele. Timpul e prețios! Cu ambiție și implicare vei reuși! Nu te da bătut! Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri!”, a postat artista.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Georgiana Lobonț, fericită că soțul ei nu este gelos

Sunt împreună de mai mulți ani,  au doi copii, iar acest lucru i-a făcut să învețe să își gestioneze problemele de cuplu cu multă maturitate și cu multă implicare.

În cadrul unui interviu, artista a recunoscut că soțul ei nu este gelos, lucru ce reprezintă un mare avantaj pentru ea, mai ales dacă ne raportăm la meseria pe care o are.

De asemenea, Georgiana Lobonț susține că, dacă soțul ei ar fi fost gelos, nu ar fi putut să aibă atâția ani de relația în spate.

Citește și: Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici în public. Ce și-au spus cele două artiste la ultima lor întâlnire

„Nu e nici gelos, că, dacă era gelos, eu nu mai eram astăzi aici.

Nu pot să am treabă cu un om gelos, pentru că te ține acasă, legată în lesă, și femeia stă la cratiță. Rareș apare în majoritatea clipurilor mele”, a mărturisit Georgiana Lobonț pentru antenastars.ro.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?