Georgiana Lobonț și-a recunoscut greșelile din trecut. Artista este însărcinată pentru a treia oară: „Riscam să pierdem tot”

Author: Diana Bostan

Georgiana Lobonț

Sursa: Facebook- Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț va deveni mamă pentru a treia oară, însă artista a recunoscut ce greșeli a făcut, în trecut, cu cei doi copii. Georgiana Lobonț este împlinită din punct de vedere profesional și vrea să-și dedice cât mai mult timp copiilor.

Artista Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, însă acum se gândește doar la venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Cântăreața este deja mama a doi copii, însă recunoaște că în trecut a avut anumite greșeli în ceea ce privește creșterea lor.

Georgiana Lobonț nu vrea să repete greșelile din trecut

Artista a recunoscut în cadrul unei emisiuni că cel de-al doilea copil, Edi, a fost alăptat la sân, iar cu acesta a simțit o legătură mult mai puternică, în timp fetița nu a

fost alăptată în mod natural.

Citește și: ” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

„Cu Edi s-a format o astfel de conexiune prin intermediul sânului, deci a fost cea mai frumoasă senzație pe care am putut-o trăi. Cu Irinuca nu au putut face asta, din păcate, pentru că atunci ne-a luat valul cu succesul și dacă renunțam la a mai merge la emisiuni, evenimente, riscam să pierdem tot, toată investiția, toți banii pe care i-am băgat” ,

a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni.  

Spre bucuria fanilor, artista nu va lua o pauză de la evenimente și va cânta în continuare. Georgiana Lobonț a declarat că al fel a procedat și în primele sarcini și nu a existat vreo problemă în acest sens.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au ales numele copilului. Cei doi încă nu au aflat dacă vor avea fată sau băiat

Copiii Georgianei Lobonț sunt fermecați de muzica mamei loc, iar acest lucru speră că se va întâmpla și cu ce-al de-al treilea copil.

Georgiana Lobonț și soțul său au devenit nașii unui băiețel

”Mergem să-l botezăm, de astăzi devine creștin și o să aibă îngerașul lui păzitor”, a spus artista în drumul spre biserică. Cei mici au fost extrem de încântați de finuțul lor, ba chiar au ajutat-o pe artistă să-l îmbrace.

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

Petrecerea a avut loc într-o locație de vis, iar atmosfera a fost întreținută de Adi de la Vâlcea.

„Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată. Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”,  a spus ea în videoclipul postat pe Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?