Georgiana Lobonț și-a surprins soțul dezbrăcat, pe filmare: „Nu se poate așa ceva”. Cum a reacționat artista

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 mar 2024, 01:10

Artista nu a fost supărată din acest motiv, ba chiar s-a amuzat

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și-a surprins, din nou, soțul dezbrăcat, chiar în timp ce făcea o filmare. Aceasta le-a spus internauților ce o deranjează din acest punct de vedere.

Georgiana Lobonț atrage toate privirile de fiecare dată și, mai nou, putem spune același lucru și despre soțul ei. Artista l-a surprins dezbrăcat, în timp de făcea o filmare și s-a amuzat pe seama celor întâmplate.

Georgiana Lobonț și-a surprins soțul dezbrăcat

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, s-au obișnuit atât de mult să fie în atenția publicului, încât nu mai au nicio problemă în a se arăta exact așa cum sunt ei.

Tocmai din acest motiv, Rareș nu mai are nicio problemă în a apărea, pe contul ei de Instagram, jumătate dezbrăcat.

Artista nu a fost supărată din acest motiv, ba chiar s-a amuzat, spunând că, de fiecare dată când Rareș apare fără haine, face mai multe vizualizări decât ea. „Iar apare dezbrăcat Rareș și face o grămadă de vizualizări, mai multe decât mine și nu se poate așa ceva.

Suntem aici, la Sandra, la salon”,
a spus aceasta, în timpul filmării.

Citește și: Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă: „Prima poză împreună”. Artista a avut motiv de sărbătoare

Internauții s-au amuzat și ei și au arătat că știu să guste o glumă și faptul că soțul Georgianei a apărut fără tricou nu i-a deranjat și nu au considerat ca fiind un gest de condamnat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum au gestionat zvonurile divorțului

În luna ianuarie, în timp ce se aflau într-o vacanță în Maldive, împreună cu mai mulți prieteni, au apărut zvonuri că cei doi vor divorța, zvonuri ce, ulterior, au fost confirmate chiar de către Rareș.

Cu toate acestea, la scurt timp, s-au afișat ca și când nimic nu s-a întâmplat, spunând că nimic nu este adevărat.

Recent, la un post de televiziune, Georgiana Lobonț a mărturisit ce i-a spus Rareș, atunci când zvonurile începuseră să ia amploare. Acesta nu a vrut ca situația să degenereze, motiv pentru care, a sfătuit-o să nu reacționeze în niciun fel.

Citește și: „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”. Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Dezvăluirile emoționante ale artistei

„Eram în vacanță, era foarte frumos și foarte bine până când au apărut acele discuții și, sincer, m-am enervat când le-am văzut, dar tot el m-a sfătuit că cel mai bun lucru pe care l-am putea face este să nu intrăm în jocurile astea, să stăm relaxați și să ne vedem de vacanță, pentru că noi suntem bine și asta se vede.

N-am de ce să mă feresc de nimeni, dar nici nu am ce să confirm dacă nu e adevărat nimic, adică te pun în niște situații atât de penibile, încât îți e

rușine să zici că nu e adevărat ”, a povestit aceasta.