Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au ales numele copilului. Cei doi încă nu au aflat dacă vor avea fată sau băiat

Author: Andreea Buinoschi

Este în primul trimestru de sarcină iar grețurile au început să apară

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au anunțat, în urmă cu o săptămână, că vor mai avea un copil, fiind a treia sarcină a artistei. Deși nu au aflat dacă vor avea fată sau băiat, au ales numele, căci aceasta presimte că va fi mamă de băiat.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii, întrucât cei doi copii pe care îi au vor mai avea o soră sau un frate. Aceștia au ales, deja, numele copilului, deși micuții lor și-ar dori ca numele viitorului membru să fie altul.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au ales numele copilului

Este însărcinată în aproximativ șase săptămâni, încă nu a aflat sexul copilului, dar Georgiana Lobonț și soțul ei știu cum îl va chema pe micuțul botezat de Cristina Spătar.

De asemenea, artista a anunțat că, imediat ce va afla ce are, va face publică informația, deoarece nu are secrete față de nimeni, dar vrea să afle sexul copilului în timpul unei petreceri specifice gravidelor.

Eu nu o să țin secret sexul copilului, doar că vreau să fac petrecerea de gender reveal, cu roz și cu albastru. Vreau să facem acea petrecere și așa ne-am înțeles amândoi, că nu vrem să aflăm sexul bebelușului decât la acea petrecere.

Citește și: Greșeala care ar fi împiedicat-o pe Georgiana Lobonț să rămână însărcinată a treia oară: „M-am dus să îmi pun...”. Cine a întors-o din drum pe artistă

Să ne dea domnul doctor analizele într-un plic(...) Am o finuță la Oradea și ei îi place foarte tare să organizeze petreceri.  I-am spus că ea se ocupă de tot, să fie totul surpriză.

Locația o să o aleg eu, dar restul să fie secret”, a povestit aceasta, pentru WOWnews.

Numele ales e Luca, dacă ar fi să fie băiat”, a povestit Rareș Ciciovan. „ Nu știm nici dacă e Luca, că aseară am fost în București cu copiii și a zis că nu vrea Luca, el vrea Domi de la Dominic”,  a completat artista.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Primele probleme întâmpinate de Georgiana Lobonț

Este în primul trimestru de sarcină iar grețurile au început să apară. Cu toate că se află la treia sarcină, Georgiana Lobonț este uimită de ceea ce se întâmplă, deoarece, la celelalte sarcini, nu a avut această problemă.

Azi am avut cele mai mari grețuri.  Eu nu am avut grețuri în sarcinile anterioare. Nu mi-a fost rău cu niciun bebe, dar acum e diferit.. Ce ați făcut mămici în situații de genul?

Dacă am avut poftă să mănânc ceva, doar acel ceva am putut mânca, nimic altceva. Dacă simt mirosuri mă ia cu rău.

E incredibil de pretențios bebe. Sper să fie doar câteva zile așa”, a povestit artista, pe contule ei de Instagram.

Citește și: ,,Ar fi tare să mai fac o fată" Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre sexul copilului. Cum a reacționat soțul ei când a aflat

 ot în mediul online, artista le-a povestit fanilor cum a făcut testul de sarcină. Având câteva simptome specifice, a cumpărat un test de sarcină și l-a făcut într-un lan de porumb. Imediat ce au apărut cele două liniuțe, le-a dat fanilor vestea cea mare, fiind mai fericită ca niciodată. Deși unele persoane i-au spus că a anunțat prea devreme, deoarece încă este în primul terestru, bucuria a fost atât de mare, încât nu s-a putut abține.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?