Georgiana lui Jador, lovitura de gratie pentru Faimos! Ce face ea de fapt in timp ce cantaretul plange dupa ea la Survivor Romania!

Autor: Alice Popescu
Ce i-a facut Georgiana Elisei lui Jador de la Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Georgiana Elisei este fara doar si poate femeia la care Jador se gandeste non-stop, insa ea s-a cam saturat sa aiba parte de suprize din partea cantaretului.

Desi Faimosul a recunoscut cu gura lui faptul ca de multe ori a inselat-o in cei sase ani cat au fost impreuna, acum, se pare focoasa satena se razbuna din plin de cel care s-a despartit si nici nu vrea sa mai auda. Daca Jador isi plange in pumni atunci cand da de greu la Survivor Romania si spune ca cel mai mult si-ar dori o familie cu Georgiana, tanara isi vede linistita de viata facandu-i in ciuda celui care se topeste dupa ea pe zi ce trece.

Jador inca suspina la Survivor Romania 2021 dupa Georgiana Elisei.

Citeste si: Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?

Jador a recunoscut intr-un moment de sinceritate ca toate fetele fugeau de el cand era mic deoarece il vedeau brunetel. Faimosul de la Survivor Romania a ramas mult timp frustrat pana a inteles ca nu este chiar atat de uratel.

Cand a inceput sa aiba succes pe plan muzical, au inceput sa roaisca si femeile in jurul lui si intr-adevar Jador a cam pierdut numarul lor, insa de fiecare data tot la Georgiana a tras. "Afisez o fata de macho, insa e doar o frustrare de a mea din copilarie pentru ca eram brunetel si toate fetele ma dadeau la o parte din cauza asta pana am ajuns mai mare si mi-am zis ca nu sunt asa urat.
Si asta e o frustrare a mea si imi place sa ma dau la fete, dar nu e asa, eu vreau doar una, dar nu o gasesc."
 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asta pana cand, tanara s-a saturat sa ii ierte derapajele si a hotarat sa isi vada de viata. De cand a inceput Survivor Romania 2021, Georgiana nu a vrut sa dea nicio declaratie in ce-l priveste pe Jador, si-a continuat linistita viata, ba a aratat ca isi doreste si ea o familie si un copil fara sa faca referire la Jador.

Ce face Georgiana Elisei in timp ce Jador se caleste la Survivor Romania

Citeste si: Jador a dat cartile pe fata! Faimosul a dezvaluit la Survivor Romania 2021 drama care l-a macinat toata viata si care l-a frustrat mereu

Recent, Georgiana a realizat o sedinta foto care l-ar face sa lacrimeze pe Faimosul de la Survivor. Inalta, trasa printr-un inel si nu insarcinata asa cum s-a zvonit, Georgiana pozeaza ca o gazela gata de atac.

Nu se stie ce ar fi zis Jador care inca mai spera ca Georgiana sa ii transmita un mesaj in cadrul competitiei, insa cu siguranta, ar fi facut o criza de gelozie la cat este el de patimas si vulcanic.

La capitolul asta, doar Zannidache l-ar putea intrece, caci in ultimele zile de Survivor, Jador si-a iesit rau din fire ba la adresa Georgianei Lupu, ba pe teren dupa jocul de recompensa ce va fi difuzat in cadrul competitiei joi de la ora 20:00. Insa, atentia tuturor se indreapta acum catre relatia lui cu Culita Sterp care scartaie serios, mai ales dupa ultimele confruntari care scot la iveala mari probleme intre cei doi.