Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România! Fosta Faimoasă și-a lăsat fanii fără cuvinte!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 feb 2021, 10:07
Foto(4)

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor România 2021. Fosta Faimoasă a dezvăluit ce intenționează să facă cu banii pe care i-a câștigat în competiție.

Georgiana de la Survivor România 2021 a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, lucru care a dus la eliminarea sa din competiție. După ce a plecat, fosta Faimoasă a făcut live pe TikTok, unde a dezvăluit ce o să facă cu banii pe care i-a câștigat în Republica Dominicană.

Citeste si: Show total la Survivor Romania 2021! Scandal urias intre doi Razboinci:"Nu mai scuipa la mine..." Cine sunt concurentii care erau pe punctul de a sari la bataie. Jador isi iese din minti in timpul jocului de recompensa

Ce o să facă Georgiana Lupu cu banii de la Survivor România!

Fosta concurentă de la Survivor România, Georgiana Lupu, a avut parte de o viață demnă de un scenariu de film. Tânăra a povestit prin ce drame a trecut și cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vieții sale.

Puțini sunt cei care știu că Georgiana a avut multe încercări în viața sa, aceasta crescând la un centru de plasament.

S-a născut într-o închisoare, unde mama ei își ispășea pedeapsa în urma unei infracțiuni comise și a crescut într-un orfelinat din Bacău, iar pe tatăl ei nu l-a cunoscut niciodată, deși își dorește foarte mult acest lucru.

Cu toate aceste greutăți, Georgiana este o luptătoare, lucru pe care l-a demonstrat și în competiția Survivor România 2021. Dramele greu de imaginat au făcută pe fosta concurentă de la Survivor să devină o femeie puternică.

Citeste si: Cum a tradus-o Jador pe Georgiana la Survivor Romania 2021. Prima reactie a concurentei dupa a aflat ce a facut Faimosul

Chiar dacă a avut o copilărie foarte grea și a fost supusă de nenumărate ori agresiunilor fizice, dar și verbale în centrul în care a crescut, Georgiana nu uită de unde a plecat.

Recent, Georgiana Lupu a făcut un live pe TikTok, unde a mărturisit că din banii pe care i-a câștigat la Survivor România 2021 o să facă mai multe pachețele pe care le

va duce la centrul de plasament în care a crescut.

"Nu pot să spun câți bani am făcut la Survivor, dar o să fac mai multe pachețele și o să merg la casa de copii unde am stat. Nu trebuie să uităm de unde am plecat", a spus Georgiana pe TikTok.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Georgiana Lupu, atacată cu un cuțit

În centrul de plasament în care a crescut, Georgiana a avut parte de un comportament agresiv din partea copiilor care o tratau urât. Fosta concurentă a rămas profund marcată de aceste întâmplări, dar în același timp au făcut-o mai puternică.

Georgiana Lupu a povestit la un moment dat cum a fost înjunghiată în picior de o colegă din orfelinat.

"O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport și credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive", a povestit Georgiana Lupu de la Survivor.

Totodată, Georgiana a recunoscut că are o problemă cu gestionarea furiei: "Într-o zi au fost foarte multe bătăi la centru și am avut o ieșire nervoasă. Eram atât de nervoasă încât am spart câteva geamuri și am fugit. M-au căutat cu poliția și salvarea. Eram de necontrolat, acum m-am mai maturizat și am învățat să mă controlez. Eu am văzut foarte mult rău în jurul meu. Era normalitate pentru mine"

Citeste si: Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

Georgiana Lupu, eliminată de la Survivor

Georgiana Lupu le-a mulțumit Faimoșilor pentru șansa pe care i-au acordat-o, când a fost nevoită să plece din echipa Războinicilor.

  bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine    pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă.  Mă doare că știu că aș mai fi rezistat.

Citeste si: Georgiana, o noua lovitura pentru Faimosi! Jador si-a iesit din minti si a rabufnit: "Da-o naibii de..."

Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte. Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că sTuntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România', a transmis concurenta înainte de a părăsi Survivor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.