Georgiana Lupu, atac fara precedent intr-un live la adresa lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021: "Pentru mine e zero barat"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2021, 09:20
Georgiana Lupu, acuzatii grave la adresa lui Zanni

Georgiana Lupu l-a atacat dur intr-un live pe Instagram pe Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021. In live-ul respectiv mai erau prezenti Andrei Dascalu, Zanni si Cosmin Stanciu.

Georgiana Lupu s-a dezlantuit la adresa lui Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021 intr-un live pe Instagram. Tanara care a iesit din competitie facand parte pe rand din echipa Razboinicilor, apoi din cea a Faimosilor, a avut mereu un dinte impotriva lui Zanni acuzandu-l de un comportament necorespunzator fata de femeile din competitiei.

Georgian Lupu il pune la zid pe Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021

Insa, Zanni, la randul lui ii atrage atentia ca daca ar fi avut ceva cu el, ar fi trebuit sa ii spuna aceste lucruri de la inceput in fata, in timpul

competitiei. Georgiana Lupu. Tanara a declarat intr-un mod extrem de agresiv fata de castigatorul Survivor Romania 2021 ca nu a avut respect fata de ea asa cum restul baietilor precum Andrei sau Cosmin au avut. Mai mult decat atat, pentru a aplana conflictul si pentru a nu incinge si mai rau spiritele, Andrei Dascalu i-a spus Georgianei ca va rezolva aceasta problema cu Zanni separat intre patru ochi atunci cand se vor vedea.

Citeste si: Marina, logodnica lui Daniel Pavel, are doua surori superbe! Cum arata tinerele si cum au reactionat cand au aflat VESTEA ca cei doi s-au logodnit

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Georgiana:  Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez.

N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor.

Georgiana Lupu, atac fara precedent la adresa lui Zanni intr-un live pe Instagram

Andrei Dascalu:  Vă întâlniți voi și rezolvați față în față.

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au logodit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021. Ce i-a scris Cosmin Stanciu imediat prezentatorului TV

Georgiana: Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe, că eu vorbeam cu el în particular. 

Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.