Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 ian 2021, 17:11
Georgiana-Elena Lupu se afla printre cei 12 Faimoși care lupta pentru Marele Premiu de la Survivor Romania 2021.

Georgiana Lupu de la „Survivor România 2021” a intrat în cursa pentru marele premiu, în echipa Războinicilor. În urma unor conflicte cu colegii ei, aceasta a părăsit echipa și a fost mutată la Faimoși.

Povestea de viață a Georgianei este impresionantă. Concurenta a trecut prin multe încercări, însă a reușit să depășească toate obstacolele. Oamenii o admiră pentru că este o persoană puternică, astfel Georgiana este faimoasă și pe rețelele de socializare, nu doar în competiția Survivor România.

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00

Georgiana Lupu, vedeta pe TikTok!

Georgiana Lupu este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, având nu mai puțin de 80 de medalii la ambele discipline sportive.

În mediul online, Faimoasa se exprimă prin dans și muzică. Clipurile postate pe Tik Tok de concurenta, fac furori printre internauți.

 

@lupugiorgiana27

#viral #fyp #foryou #muzicko

♬ Putere- El Nino

Mai mult, se pare că Georgiana are  o slăbiciune pentru Jador. Faimoasa a publicat mai multe clipuri în care danseaza pe melodiile manelistului.

Citeste si: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, înainte de operațiile estetice? Transformare spectaculoasă

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

@lupugiorgiana27

#fyp #foryou #viral #foryoupage

♬ Jale- Djeale Romanian Remix- Jador & Emilia & DODO & Jay Maly & Costi

Faimoasa are și veleități de cântăreață. Într-un filmuleț postat pe platforma de Tik Tok, concurenta cântă câteva versuri din melodia „Bravo lor au stil țiganii”.

 

 

@lupugiorgiana27

#foryou și pe stil original navă 💣

♬ sunet original- ⭐Giorgiana Lupu⭐

 

Citeste si: Ce avere are Cătălin Moroșanu? Suma fabuloasă câștigată de Faimosul de la Survivor România 2021

Georgiana Lupu s-a născut în pușcărie

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani.

Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea

vieţii.

Citeste si: Motivul pentru care Georgiana Lupu NU este prezenta la jocul din aceasta seara! Daniel Pavel a facut anuntul: "Vom lua o decizie!"

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”, a povestit Georgiana Lupu de la Survivor România 2021.