Georgiana Lupu, dezvăluiri incredibile după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „M-au dat afară că eram foarte bună. Dacă mai erau două săptămâni, trei...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 iul 2022, 13:50
Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a părăsit competiția, iar acum a decis să vorbească despre tot ce nu a mers bine, astfel că a făcut dezvăluiri incredibile pe contul de instagram.

Drumul Georgianei Lupu în Survivor România 2021 s-a oprit după ce concurenta din echipa Faimoșilor a fost votată spre eliminare de Jador. Având în vedere că a avut cele mai puține voturi din partea publicului,  Georgiana Lupu a fost eliminată din competiție, iar acum, aceasta a devenit foarte activă pe rețelele de socializare și a oferit mai multe detalii despre participarea ei în cadrul show-ului de televiziune.

De ce crede Georgiana Lupu că a fost eliminată de la Survivor România 2021? Fosta concurentă a dezvăluit adevăratul motiv

Georgiana Lupu a făcut parte la început din echipa Războinicilor, însă în urma unui conflict puternic, aceasta a fost în pericol de eliminare, dar a primit o a doua șansă și a fost acceptată în echipa Faimoșilor. Rezultatele sale de pe traseu nu au fost pe placul colegilor, iar în final, Georgiana a fost nominalizată de Jador, cel care a fost ales favoritul publicului, concurenta părăsind competiția.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimoșii i-au reproșat în nenumătate rânduri Georgianei că nu dă totul pe traseu și că acest lucru afectează în mod negativ echipa.

După eliminarea de la Survivor România 2021, Georgiana Lupu a făcut mai multe dezvăluiri, iar acum, fosta concurentă din echipa Faimoșilor a vorbit despre adevăratul motiv pentru care ar fi fost eliminată. Într-un live pe instagram, Georgiana a spus că este convinsă că Faimoșii și-au dorit ca ea să plece acasă pentru că era o concurentă puternică din punct de vedere psihic. Mai mult decât atât, Georgiana Lupu a afirmat că ar fi putut fi cea mai bună concurentă din emisiune dacă ar fi mai rămas două sau trei săptămâni. 

Citeste si: Ce mănâncă Georgiana Lupu după ce a părăsit Survivor România 2021: "Mamă, mamă, mamă..."

„M-au dat afară că eram foarte bună pe psihic, pe finaluri. Mai trebuia să lucrez, într-adevăr, la traseu, mai aveam un pic să îmi înving fricile. Eu oricum am zis că nu vreau să îmi rup gâtul pe acolo sau îmi rup picioare, mâini, chestii d-astea, mă menajam foarte mult, mă bazam de foarte multe ori pe final, dar dacă mai erau două săptămâni sau trei săptămâni, consider că puteam să ajung cea mai

bună, cea mai bună fată din competiție. Dacă îmi puneam un pic viteza pe traseu pe care o am, nu am pus-o în valoare și probabil că și pentru că am fost prea sinceră și am spus adevărul pe față i-a afectat pe unii dintre ei. Mă bucur că am plecat cu capul sus și că sunt foarte puternică. Am plecat exact cum am fost eu în emisiune, exact așa am și plecat.”,
a spus Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivior România 2021.

Citeste si: Cum a tradus-o Jador pe Georgiana la Survivor Romania 2021. Prima reactie a concurentei dupa a aflat ce a facut Faimosul

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.