Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, prima apariție publică de când a anunțat că unul dintre gemenii ei a murit la naștere

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 feb 2023, 01:50

Georgiana Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, a avut prima apariție publică de când a anunțat că unul dintre gemenii ei a murit la naștere

Sursa: Instagram

Georgina Rodriguez a avut prima sa apariție publică din luna aprilie, atunci când ea și Cristiano Ronaldo au anunțat că unul dintre gemenii lor a decedat la naștere. Aceasta a fost în centrul atenției, fanii ei fiind bucuroși că a reușit să depășească momentul dureros.

Georgina Rodriguez a strălucit la propriu pe covorul roșu de la Cannes. În ultimii ani, iubita celebrului fotbalist este o prezență constantă, fiind una dintre persoanele invitate regulat la festival.

Aceasta a fost prima ei apariție publică de la jumătatea lunii aprilie, atunci când a anunțat că ea și Cristiano Ronaldo au pierdut un copil. Georgina era însărcinată cu gemeni, însă băiatul a murit la naștere, fata fiind cea care a supraviețuit.

Cu toate că o astfel de durere nu trece peste noapte și rămâne în sufletul părinților pentru toată viața, scurta perioadă de timp și pauza pe care a luat-o în mediul online par să îi fi făcut bine. Fotomodelul s-a bucurat de noutățile de anul acesta ale festivalului, furând toate privirile pe covorul roșu.

Cum a fost surprinsă Georgina Rodriguez

Prima dată, iubita lui Cristiano Ronaldo a fost surprinsă la hotelul Martinez, cel unde s-a cazat pe întreaga perioadă a șederii în Franța. Aceasta a purtat, atunci, o ținută simplă, dar de efect, apelând la o salopetă de piele neagră, potrivit Sport.ro.

Pe covorul roșu, Georgina a păstrat același stil, alegând să poarte o rochie lungă, cu crăpătură pe picior și care i-a pus corpul în valoare.

Rochia de culoare argintie și cu spatele gol a fost lăudată și apreciată de fanii ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește si: Un fan înfocat a intrat pe teren și s-a dus direct la Cristiano Ronaldo! Incredibil ce reacție a avut starul portughez VIDEO

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au anunțat pierderea fiului lor pe Instagram

Pe data de 18 aprilie, Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au dat vestea mai puțin plăcută. Fără să ofere detalii suplimentare, aceștia au anunțat ceea ce s-a întâmplat, cerând ca intimitatea să le fie respectată.

„Cu cea mai mare tristețe vă comunicăm trecerea în neființă a copilului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea copilului nostru ne dă puterea de a trăi acest moment cu speranță și cu fericire.

Citește si: Momentul în care Georgina Rodriguez a încetat să se mai vadă cu Cristiano Ronaldo

Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat. Suntem devastați și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile! Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna!”, a fost mesajul postat de aceștia pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Georgiana Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în urmă cu mai bine de cinci ani, atunci când fotbalistul a vrut să facă niște cumpărături din magazinul unui brand de lux la care ea lucra, potrivit Graziamagazine.com.

Ronaldo a fost cucerit din prima clipă de către Georgiana, motiv pentru care a invitat-o să fie partenera sa la un eveniment. În scurt timp, aceștia erau împreună, acum, formează unul dintre cele mai iubite cupluri internaționale.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.