Georgiana vrea sa impace cu Jador de la Survivor Romania si sa-i faca un copil? Mesajul brunetei face cat o mie de cuvinte...

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 ian 2021, 13:49
Jador a venit la Surviovor Romania sa o uite pe Georgiana
Sursa: Captură KANAL D

Relatia lui Jador cu Georgiana, eterna lui iubire, este desprinsa parca din telenovelele turcesti si Faimosul de la Survivor Romania recunoaste ca el este de vina pentru despartirea lor.

Jador  are doua mari iubiri in viata lui, una fiind mama lui care il sprijina in toate orice decizie ar lua si una este Georgiana, cea care este si motivul pentru care cantaretul a ajuns la Survivor Romania 2021. Si pentru ca nu a putut sa tina secret acest lucru, Jador i-a marturisit Amnei cu care a legat o stransa prietenie in cadrul competitiei cat de tare il mistuie faptul ca fosta lui iubita nu mai vrea sa stie de el.

Jador a declarat cu ochii in lacrimi ca o iubeste la fel de mult ca pe mama lui si mai presus decat pe el, insa Georgiana a ales sa isi bata joc de el. 

Jador sufera din iubire si la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este si cu ce se ocupa Georgiana, fosta iubita pe care Jador nu o poate uita nici acum! Manelistul a venit la Survivor Romania sa o dea uitarii

Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apoi cand Faimosii au castigat  cu scorul de 10-1 jocul pentru comunicare si au primit mesaje de acasa pe care le-au citit in fata tutror cu emotie in glas, a venit si randul lui Jador care a spus ca si-ar

fi dorit sa ii scrie Georgiana, insa stie ca acest lucru nu se va intampla deoarece ea nu va vrea.

Georgiana, mesaj pentru Jador de la Survivor Romania

Citeste si: Decizia dramatica a lui Jador de la Survivor Romania 2021 dupa ce a aflat ca mama lui sufera de o boala cumplita!

Insa, in timp ce Jador isi linge ranile provocate de iubirea pentru Georgiana, fosta lui iubita a postat un mesaj care l-ar putea face pe Jador sa se gandeasca ca ar fi o cale de impacare

cu aleasa inimii lui. Frumoasa bruneta a postat pe un cont de socializare o imagine dintr-un cunoscut serial turcesc in care ambii protagonisti tin de mana un baietel, iar personajul masculin seamana izbitor de mult cu Jador. Sa fie acesta un mesaj de impacare si o dorinta a Georgianei Elisei  ca isi mai doreste sa reia relatia cu Jador? Oricum, se pare ca bruneta este hotarata sa isi faca o familie cat mai curand. 

Relatia Georgianei cu Jador a fost una desprinsa din telenovele si chiar Faimosul de la Survivor Romania marturiseste ca de multe ori a inselat-o, insa ea l-a asteptat mereu chiar si atunci cand relatia lor a fost ceva mai deschisa catre alte oportunitati cum ar fi cazul cantaretului cand a mers la Puterea Dragostei pentru a-si gasi o noua iubita.