Gerald Butler, asa cum nu l-ai vazut niciodata! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 17:50

Cu toate am suspinat de mahnire cand am aflat ca Gerard Butler a fost cucerit, insa ne-am bucurat parca cand am aflat ca tocmai Madalina Ghenea este cea care i-a furat inima.

Iar acum, doamnelor, tineti-va bine, va aratam ceea ce vede si Madalina Ghenea in dormitor: pe Gerard in costumul lui Adam! V-am facut curioase, nu-i asa?!  

Sexy, musculos, faimos şi plin de bani! Gerard Butler pare visul oricărei femei. De interes international sunt cateva scene in care actorul apare complet gol, in primul lui film, Domnul Brown! Imaginile ridica semne de intrebare in legatura cu...barbatia actorului. Toate doamnele au dat stop cadru filmuletului de pe internet, ca sa afle daca actorul este bine dotat! Bineinteles ca nici noi n-am facut exceptie! Am ajuns la concluzia ca Gerard sta bine la
capitolul marime, daca tinem cont si de vremea rece din zilele de filmare! Madalina chiar are de ce sa fie fericita: Gerry Junior nu este invizibil, ba din contra! Iar pe langa aceste imagini scoase de la naftalina, va oferim si unele proaspete: primele fotografii cu Gerard si Madalina sarutandu-se in ploaie, in sudul Frantei, acolo unde romanca filmeaza pentru pelicula Dom Hemingway, alaturi de Jude Law. Si ca sa va demonstram ca frumusetile Romaniei chiar au succes peste hotare, aflati ca Alina Puscau, are si ea priza la barbati celebri.
A fost logodita cu Brent Ratner, producatorul serialului Prison Break, iar in prezent l-a cucerit pe actorul Jason Momoa, alaturi de care a jucat in filmul Conan Barbarul! Mai ce fete...
Christina Aguilera n-are pic de rusine! Dupa ce ca s-a ingrasat 15 kilograme si se STRADUIESTE sa incapa in rochii mulate, cantareata continua sa ne „oripileze” cu declaratii soc! Ultima dezvaluire?! Nu poarta lenjerie intima!! Invitata la emisiunea Chelsea nightly, Aguilera i-a demonstrat gazdei ca doar ciorapeii negri ii acopereau zonele rusinoase.
Cracanata...a strans ropote de aplauze! Credeti ca i se pare ceva penibil? Nici vorba. Se foloseste de noua ei imagine...cu forme! De curand chiar a primit o oferta de 3 milioane de dolari pentru a deveni imaginea unui site de femei grase! De la nunta lor, Justin Timberlake si Jessica Biel au cea mai amuzanta fotografie din cate am vazut. Artistul este surprins sarind in sus de bucurie, asta in vreme ce Jessica Biel pozeaza gratios in superba ei rochie roz de mireasa!Nunta lor, organizata in mare secret, la un castel din Italia, se pare ca a costat nu mai putin
de 6,5 milioane de dolari! Unii se casatoresc, altii au de gand sa se desparta! Cotidianul The National Enquiere scrie ca ANGELina Jolie a anulat nunta anului pentru ca nu se mai intelege deloc cu Brad Pitt. Se pare ca de vina este actorul care de la o vreme ar fi dependent de droguri si de alcool. Nunta dintre cei doi trebuia sa aiba loc in luna august, insa pregatirile au fost anulate.
Adevarata dragoste cu nabadai!



A suferit cea mai grava depresie din istoria moderna a celebritatilor si era cu un picior in groapa! Despre Britney Spears este vorba, a carei depresie si decadere din anul 2007 a fost cauzata, pare-se de amfetamine, cocaina si alcool in cantitati industriale. Fostul manager Sam Lufti dezgroapa acum mortii si ofera detalii sordide din acea perioada! In cadrul procesului, in care Britney il acuza de agresiune fizica si defaimare, Lufti dezvaluie ca Britney ajunsese sa ia pana la 8 pastile de amfetamine pe zi si ca el a angajat o echipa anti-drog
cu caini dresati, care au gasit in casa artistei o punga de droguri! Britney se pare ca s-a ras in cap pentru ca o analiza a firelor de par ar fi demonstrat ca folosea multe substante ilegale! Uau! Prin intermediul acestui proces, fostul manager vrea sa demonstreze ca el i-a vrut binele cantaretei si ca este acuzat, pe nedrept. Pe de alta parte, tabara lui Britney Spears pretinde ca LUFTI a fost cel care i-a administrat droguri artistei, incercand sa o tina cat mai mult sub control. Conform intelegerii lor, acesta castiga 15% pe luna din toate incasarile ei, adica 800.000 de dolari. Procesul este in continua desfasurare, iar in prezent Britnet este mai mult preocupata de revenirea ei in lumea mondena! Acum, artista castiga 15 milioane de dolari pe un sezon din X Factor, iar peste doar cateva luni planuieste o nunta cu iubitul ei, Jason Travick.